Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Έκανε εγκαίνια στο μπαρ του και ήταν όλοι εκεί - σχεδόν όλοι δηλαδή

21.04.2023
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Έκανε εγκαίνια στο μπαρ του και ήταν όλοι εκεί - σχεδόν όλοι δηλαδή
Νέα επιχειρηματική δραστηριότητα για τον πρωταγωνιστή των Παγιδευμένων και οι περισσότεροι φίλοι του βρέθηκαν στο πλευρό του.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας από τα πιο "καυτά" πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν με τον ρόλο του ως Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1. Εκτός από την καριέρα του στην υποκριτική, ο΄μως, έχει κι άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, μαζί με τον Κωνσταντίνο Δανό, δημιουργό του didee.gr και εκδότη του BAPTISTA Magazine, άνοιξε πρόσφτα έναν νέο χώρο, ένα "ιερό" μπαρ, όπως το ονο΄μαζουν και χθες το βράδυ έκαναν τα εγκαίνεια.

Bariéro το όνομά του και βρίσκεται στον Νέο Κόσμο.

{https://www.instagram.com/p/CpcrGAVI_IR/}

Στα εγκαίνεια του μαγαζιού είδαμε πολλά ακόμη τηλεοπτικά πρόσωπα τόσο από τη σειρά στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί όσο και από τα "αντίπαλα" στρατόπεδα του Σασμού (Alpha) και του Μαύρου Ρόδου (Mega).

H Eυγενία Σαμαρά με τους κολλητούς της, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Σα΄ντυ Χατζηιωάννου και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έδωσαν από νωρίς το "παρών".

{https://www.instagram.com/p/CrRIRcZugOi/}

2_8.jpg

1_11.jpg

Εκεί και οι Παγιδευμένοι Σταύρος Τσουμάνης και Κίμωνας Κουρής ενώ στο κλικ η Ιωάννα Τριανταφυλλίδη.

3_8.jpg

Η Ευγενία Δημητροπούλου έδωσε επίσης το "παρών" για τον φίλο της.

{https://www.instagram.com/p/CrRh9oksuol/}

Όσο για τη συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά, Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ, μάλλον δήλωσε "απούσα" εκτός κι αν ήταν εκεί και δεν εμφανίστηκε σε καμία φωτογραφία.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.04.2023 - 11:21