Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

18.10.2022
Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής
Πρόκειται για δυο ηθοποιούς της νέας γενιάς που κάνουν φέτος τεράστια επιτυχία αν και σε "απέναντι" σίριαλ. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ο "Πέτρος Καστρινός" στο "Μαύρο Ρόδο"του Mega και η Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ η "Άννα Ροδίτη" στους "Παγιδευμένους" του ANT1. Οι δυο τους, φαίνεται ότι έχουν ένα κοινό παρελθόν.

Ο Μιχαήλ είναι ο "Πέτρος" που μπαίνει στη ζωή της "Ελισάβετ" (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και την αναστατώνει λίγο πριν εκείνη πάρει το χρίσμα της μοναχής για το οποίο ετοιμάζεται χρόνια τώρα. Και ναι, παρότι λατρεύει το θέατρο, εμείς τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά πέρσι πρώτη φορά ως νεαρό "Ακύλα Μεγαρίτη" στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1.

Η Μάρθα είναι η "Άννα", δικηγόρος στο επάγγελμα, που "έχασε" την αδελφή της με τραγικό τρόπο και ανακαλύπτει ότι δολοφόνος της είναι ο καλύτερός της φίλος, έχοντας στο πλευρό της τον γοητετικό εισαγγελέα "Δημήτρη Μαρκέτου" (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) .

Τα τηλεοπτικά προγράμματα των σταθμών τους, έβαλαν τις σειράς στις οποίες πρωταγωνιστούν σχεδόν "απέναντι" (Οι "Παγιδευμένοι" προβάλλονται στις 10μμ Δευτέρα και Τρίτη στον ΑΝΤ1 και το "Μαύρο Ρόδο" στις 10.30μμ στο Mega από Κυριακή μέχρι Τετάρτη) όμως οι δυο νεαροί πρωταγωνιστές έχουν κερδίσει ήδη, μεμονωμένα, τις καρδιές των φανς και αυτό φαίνεται, κυρίως από το "γκελ" που έχουν στο Twitter!

Μέσα από μια "βόλτα" στο Twitter, λοιπόν προέκυψε και η πληροφορία για το κοινό παρελθόν των δύο πρωταγωνιστών. 27 ετών εκείνος, 28 εκείνη, σήμερα, φαίνεται ότι οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση όταν έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Ιδού το tweet που το αποκάλυψε σε όσους δεν το γνώριζαν και το θύμισαν σε όσους ίσως το είχαν ξεχάσει.

Εμείς το ψάξαμε λίγο και ιδού τι βρήκαμε:

"Lacrimosa ή το Απέπρωτο" το έργο στο οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει οι δυο ηθοποιοί εν έτει 2016 στο θέατρο Θησείον, Ενα Θέατρο Για Τις Τέχνες. Στην παράσταση έπαιζαν οι δυο τους και η σκηνοθεσία ήταν του Δημήτρη Γιαμλόγλου και παραθέτουμε την αφίσα, φωτογραφίες και το clip της παράστασης που μας γυρίζει έξι χρόνια πίσω.

Οι δυο ηθοποιοί ήταν και συμφοιτητές στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και έχουν ξεκινήσει μαζί την καριέρα τους. Ποιος ξέρει! Μπορεί σε κάποια από τις επόμενες σεζόν να τους ξαναδούμε μαζί στη μικρή οθόνη, ή στο θεατρικό σανίδι. Μέχρι τότε, "Μαύρο Ρόδο" και "Παγιδευμένοι" με το τηλεκοντρόλ στο χέρι!

Ζωή Κίττα