Olivia Wilde: Ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο του Elle και συμβουλεύει: «Όχι μ… στη ζωή μας»

18.10.2022
Olivia Wilde: Ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο του Elle και συμβουλεύει: «Όχι μ… στη ζωή μας»
Το Don't Worry Darling είναι μια ταινία που έχει συζητηθεί πολύ. Η Olivia Wilde τη σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε αυτή και έχει, τον τελευταίο καιρό, όλα τα φώτα στραμμένα πάνω της και τα έκανε πιο έντονα ποζάροντας «ημιτόπλες» στο εξώφυλλο του Elle.

Το πλάνο του εξωφύλλου είναι τολμηρό: Δείχνει την 38χρονη με ένα κρυστάλλινο μαύρο τοπ με το ένα στήθος πλήρως εκτεθειμένο (η θηλή καλύπτεται με ένα μεταλλικό pastie). Η Olivia δείχνει σωματικά και συναισθηματικά δυνατή καθώς χαρίζει στην κάμερα ένα έντονο βλέμμα.

«Είναι τιμή και συγκίνηση να είσαι μία από τις τιμώμενες γυναίκες του Elle στο Χόλιγουντ, μαζί με τις @michelleyeoh_official, @issarae, @zoeisabellakravitz, @annehathaway, @arianadebose, @sydney_sweeney και Sigourney Weaver», έγραψε η Olivia στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram της.

Η Olivia Wilde αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Harry Styles: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

Η συνέντευξη της Olivia στο Elle είχε ένα κοινό θέμα: τη δύναμη. «Μερικά από τα πράγματα που έχω σε εξέλιξη αφορούν την ωμή αποφασιστικότητα των γυναικών», είπε, αναφέροντας τα μελλοντικά της projects. «Σαφώς, θεοποιώ τις γυναίκες που επιβιώνουν από ένα σύστημα που αισθάνονται ότι τις προκαλεί».

Olivia Wilde - Harry Styles: "Κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τη σχέση μας"

Μοιράστηκε επίσης αυτή τη συμβουλή: «Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επίδειξη δύναμης είναι η ικανότητα να ακούς και να διατηρείς την ψυχραιμία σου όταν όλα καταρρέουν αναπόφευκτα και να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται ενδυναμωμένοι. Η πολιτική μου “όχι μ@λ@κες”, προέρχεται από το ότι είμαι ηθοποιός και βλέπω τόσους γ… μ@λ@κες στα γυρίσματα και το πώς ποτέ δεν μας έκαναν να κάνουμε καλύτερη δουλειά».

Νικολέτα Μακρή