Η πρώτη δημοσίευση της Behati Prinsloo στο Instagram μετά τις κατηγορίες απιστίας για τον Adam Levine

18.10.2022
Η πρώτη δημοσίευση της Behati Prinsloo στο Instagram μετά τις κατηγορίες απιστίας για τον Adam Levine
Το μοντέλο...σηκώνει το μεσαίο της δάχτυλο και βγάζει τη γλώσσα της - Είναι αυτή η απάντηση της στα αμέτρητα σχόλια που έχουν γίνει για το γάμο της;

Η Behati Prinsloo επιστρέφει στο Instagram και έχει ένα τολμηρό μήνυμα για όλους. Το 34χρονο supermodel μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram Story της, σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλό της και βγάζοντας τη γλώσσα της. Στέκεται σε μια σκηνή μπροστά από μια πινακίδα της Victoria's Secret, με ένα μαύρο τοπ και ένα κοντό σορτς, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με μαύρο καλσόν και κόκκινα στιλέτα.

Adam Levine: Μοντέλο λέει ότι είχε σχέση μαζί του και ότι ήθελε να δώσει στο παιδί του το όνομά της

Η φωτογραφία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Prinsloo - η οποία αυτή τη στιγμή είναι έγκυος - έκανε ανάρτηση στο Instagram από τότε που ο σύζυγός της, Adam Levine, κατηγορήθηκε ότι είχε σχέση με ένα μοντέλο. Κατηγορίες εξαπάτησης του Levine κυκλοφόρησαν όταν το μοντέλο του Instagram, Sumner Stroh, ισχυρίστηκε σε ένα viral πλέον TikTok ότι είχε σχέση με τον Levine για ένα χρόνο. Η Stroh δεν έδωσε ημερομηνίες για το πότε έλαβε χώρα η υποτιθέμενη σχέση, αλλά μοιράστηκε στιγμιότυπα από μηνύματα στο Instagram από τον μουσικό, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος από τον Απρίλιο, αφού ισχυρίστηκε ότι είχαν σταματήσει να μιλούν. Μοιράστηκε επίσης ένα μήνυμα από τον τραγουδιστή, στο οποίο ο Levine φαίνεται να ρωτά αν θα ήταν εντάξει να ονομάσει το αγέννητο μωρό του και του Prinsloo Sumner.

Adam Levine: Το σκάνδαλο της απιστίας ξεφεύγει από τα όρια με νέες καταγγελίες παρά τη δημόσια συγγνώμη στην έγκυο σύζυγό του

Ο frontman των Maroon 5 αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς σε μια ανάρτηση στο Instagram. "Πολλά λέγονται για μένα αυτή τη στιγμή και θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου", ξεκίνησε. "Είχα κακή κρίση όταν μιλούσα με οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη γυναίκα μου με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ είδους ερωτικό τρόπο. Δεν είχα σχέση, παρ' όλα αυτά, πέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μιας λυπηρής περιόδου στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ακατάλληλο. Το έχω αντιμετωπίσει και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Να είμαι τόσο αφελής και ανόητος ώστε να ρισκάρω το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί."