Hailey Bieber - Selena Gomez: Η πρών και η νυν του Justin Bieber ποζάρουν αγκαλιασμένες

18.10.2022
Hailey Bieber - Selena Gomez: Η πρών και η νυν του Justin Bieber ποζάρουν αγκαλιασμένες
Το μοντέλο και η ηθοποιός παραβρέθηκαν στο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας - δύο εβδομάδες αφότου η Hailey αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ των δύο σταρ

Η Hailey Bieber και η Selena Gomez μοιράστηκαν μια γλυκιά στιγμή μαζί. Το μοντέλο και η ηθοποιός παρευρέθηκαν στο δεύτερο ετήσιο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας στο Los Angleles και απαθανατίστηκαν να περνούν χρόνο μαζί. Στις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Tyrell Hampton, οι δύο σταρ χαμογελούν και αγκαλιάζονται.

Η Emily Ratajkowski φόρεσε το πιο τολμηρό της φόρεμα μέχρι σήμερα

Για το βράδυ, η Hailey φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα από τη συλλογή του Saint Laurent για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023, με κόψιμο στον κορμό και λεπτές λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με ένα vintage κολιέ Tiffany & Co. Εν τω μεταξύ, η Selena επέλεξε ένα σικάτο μαύρο κοστούμι με σατέν ρεβέρ και παντελόνι, συνδυασμένο με ανοιχτά πέδιλα και statement σκουλαρίκια.

Britney Spears: «Η μητέρα μου με χαστούκισε τόσο δυνατά επειδή ξενύχτησα»

Οι φωτογραφίες ήρθαν στον απόηχο των δηλώσεων της Hailey για τις εικασίες των θαυμαστών για μια υποτιθέμενη διαμάχη μεταξύ της ίδιας και της Selena για τις σχέσεις τους με τον Justin Bieber. Κατά την εμφάνισή της στο podcast Call Her Daddy τον περασμένο μήνα, το μοντέλο διαβεβαίωσε ότι παρά τις υποθέσεις των θαυμαστών, δεν ήταν ποτέ σε σχέση μαζί του ταυτόχρονα με τη Selena.

Στο podcast, η Hailey εξήγησε ότι αυτή και ο Justin αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους το 2018 αφού ο τραγουδιστής είχε «κλείσει ένα κεφάλαιο» με τη Selena. Η Hailey είπε επίσης ότι έχει δει τι λένε οι άνθρωποι για αυτήν στο διαδίκτυο και ότι εύχεται όλοι να αποδεχτούν την πραγματικότητα της κατάστασης.