Δώρα Τσαμπάζη: Οι στίχοι που διάλεξε για την ημέρα γενεθλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μόνο τυχαίοι δεν είναι

17.10.2022
Δώρα Τσαμπάζη: Οι στίχοι που διάλεξε για την ημέρα γενεθλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μόνο τυχαίοι δεν είναι
Αν ζούσε, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σήμερα (17/10/2022) θα συμπλήρωνε τα 43 χρόνια ζωής, το νήμα της οποίας, όμως, κόπηκε τρεις μέρες νωρίτερα. Η επί 10 χρόνια σύντροφός του και μητέρα των δυο παιδιών του μοιράστηκε δημόσια το συναίσθημά της κάνοντας, ταυτόχρονα, και μια συγκινητική αποκάλυψη.

Έχοντας παλέψει με μία σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία δυο χρόνια, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή στις 14/10/2022 και για τον χαμό του ενημέρωσε ο ίδιος τον κόσμο, μέσα από ανάρτηση που είχε ετοιμάσει για μετά το μοιραίο.

Σήμερα, ημέρα των γενεθλίων του, η Δώρα Τσαμπάζη που είχε συγκινήσει τον κόσμο όλο με το χθεσινό της ποστ - κατάθεση ψυχής, αφιέρωσε στον αγαπημένο της δυο ακόμη λόγια αγάπης.

"Σαν σήμερα γεννήθηκες. Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε. Σήμερα μόνο αυτό", γράφει η Δώρα Τσαμπάζη και παραθέτει στίχους του Καναδού ποιητή Rapi Kaur. "Φθονώ του ανέμους που σε βλέπουν ακόμη", διαβάζουμε και το συναίσθημα της απώλειας ξεχειλίζει, πραγματικά!

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν τον Μάιο του 2022 ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Δώρα Τσαμπάζη, αποκάλυψαν, μεταξύ άλλων και πώς γνωρίστηκαν. Ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης του Τae Kwon Do και Αναπληρωτής Εκπρ. Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η σύζυγός του γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ στη Θεσσαλονίκη το 2012 και η γνωριμία τους ήταν εκκρηκτική καθώς εκείνη ήταν ΠΑΟΚ, εκείνος Άρης! Ο Αλέξανδρος είχε χωρίσει από την πρώην βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού Ρούξι Ντουμπρέσκου, με την οποία ήταν παντρεμένος και η γνωριμία εκείνη με τη Δώρα Τσαμπαζή έμελλε να είναι μοιραία.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 και έχουν μαζί δυο παιδιά, την 5 ετών Ελεάνα και τον 2 ετών Γιώργο. Τα λόγια που μοιράστηκε για τα παιδιά του στο δημόσιο "αντίο" του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ράγισαν καρδιές.

"Με κρατήσατε στη ζωή περισσότερο από όσο αναλογούσε στον πολύ επιθετικό καρκίνο μου, μου χαρίσατε το χρυσό μετάλλιο της παράτασης της ζωής μου σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, όταν η κόρη μου η Ελεάννα ήταν μόλις 3,5 ετών και δεν θα θυμόταν τίποτα από εμένα, ενώ τώρα στα 5,5 της χρόνια θα με θυμάται έστω σαν μακρινή ανάμνηση και θα μπορεί να διηγηθεί ιστορίες στον μικρό της αδερφό τον Γιώργο, ώστε να με κρατήσουν ζωντανό στην καρδιά τους για πάντα", είπε απευθυνόμενος σε όλους εκείνους που τον βοήθησαν.