Νατάσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της στο Λονδίνο

06.12.2022
Νατάσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της στο Λονδίνο
Χαμός έγινε το Σαββατοκύριακο με τις αντιδράσεις χρηστών των social media που σχολίασαν αρνητικά -στη μεγάλη τους πλειοψηφία- τις αναρτήσεις της Νατάσας Μποφίλιου από το Λονδίνο και εκείνη απάντησε δημόσια.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι τρεις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instgram, που, ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβητούσαν την αριστερή ιδεολογία της επειδή -άκουσον άκουσον- πόζαρε με "ακριβά ρούχα" ως άλλη Carrie Bradshaw, η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε με ένα story.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία είχε δώσει και νωρίτερα μία απάντηση στην Έλενα Χριστοπούλου, λέγοντας: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Για την ιστορία, η Νατάσα Μποφίλιου πόζαρε με ρούχα της αδελφής της στις εν λόγω αναρτήσεις με σκοπό, φυσικά, να τα διαφημίσει. Προφανώς, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως λόγω των αριστερών πεποιθήσεών της δεν έπρεπε να πέσει σε αυτό το ατόπημα και όχι μόνο δεν φάνηκαν πρόθυμοι να τη "συγχωρήσουν", αντίθετα, της επιτέθηκαν με κάθε δυνατό τρόπο!

Τροφή για σκέψη ή απλά κάτι που προσπερνάμε ως τρομερά υπερβολικό; Ο καθένας επιλέγει τη δική του ανάγνωση, όπως έκανε και η ίδια η πρωταγωνίστρια αυτής της παράδοξης ιστορίας!