Νατάσα Μποφίλιου: Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν καταιγισμό αρνητικών σχολίων και η απάντησή της

05.12.2022
Νατάσα Μποφίλιου: Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν καταιγισμό αρνητικών σχολίων και η απάντησή της
Η τραγουδίστρια πόζαρε σε ρόλο μοντέλου στο Λονδίνο και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή

Στη κορυφή των trends στο Twitter βρέθηκε η Νατάσα Μποφίλιου - και όχι για καλό λόγο. Αφορμή στάθηκε ο αρνητικός σχολιασμός της τραγουδίστριας από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τη φωτογραφία που ανάρτησε η Μποφίλιου, από το Λονδίνο. Η τραγουδίστρια πόζαρε φορώντας ρούχα από τη νέα κολεξιόν της αδελφής της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η κόρη της, Ροζαλία, είναι το απόλυτο Friday Mood παρότι εμπνευσμένες από τη... Wednesday

Ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαΐδη - Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά

"Παλεύουμε τον "κακό καπιταλισμό" στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;", έγραψε ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε μια καταιγίδα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων από χρήστες που σχολίασαν αρνητικά τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας, τονίζοντας την αντίθεση ανάμεσα στην πολιτική στάση της, καθώς δηλώνει υποστηρίκτρια του κομμουνισμού, και στα ακριβά ρούχα που εκείνη αναδεικνύει μέσω της πλατφόρμας της.

Η ίδια απάντησε σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, λέγοντας: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».