Εβελίνα Παπούλια: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέβαζε το παντελόνι του και μου επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα"

05.12.2022
Εβελίνα Παπούλια: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέβαζε το παντελόνι του και μου επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα"
Η ηθοποιός κατέθεσε σήμερα στην πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Το φως της δημοσιότητας είδαν σημεία από τη σημερινή κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Το Πρωινό", η ηθοποιός ανέφερε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κρυβόταν πίσω από την κουίντα, κατέβαζε το παντελόνι του και της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα.

Άννα Μαρία Βέλλη: "Μου φώναζε και με έβριζε και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα"

«Αναγνώρισα τη χυδαιότητα του, την εξουσιομανία του», δήλωσε η ηθοποιός. «Θεωρώ ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης είμαι μέρος του προβλήματος, είμαι εδώ για βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Ένιωσα την ανάγκη να βάλω τον εαυτό μου στην θέση των κοριτσιών. Είμαι πολύ τυχερή γιατί βάζω στενά όρια, δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Θεωρώ ότι ο Πετρος Φιλιππιδης είναι πανέξυπνος και χειριστικός» πρόσθεσε. Μιλώντας για την πρώτη συνεργασία τους, την περίοδο 1996-1997, περιέγραψε όσα συνέβησαν όταν η ίδια αντικαθιστούσε μία φίλη συνάδελφό της: «Πρέπει να εξομολογηθώ ότι ήταν πολύ δοτικός κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της πρόβας. Ήταν θετικός μαζί μου και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα. Στην πορεία αυτό που είδα ήταν ότι άλλαζε. Μετατοπιζόταν, άλλαζε η κατάσταση. Ήξερα ότι εκείνος με έχει ανάγκη και όχι εγώ».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Θα πω το γεγονός που με σόκαρε γιατί δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά στη ζωή μου. Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη».

Snik - Γιώτα Ιωαννίδου: Ο καυγάς τους τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα

Η Παπούλια αναφέρθηκε και σε ένα δεύτερο γεγονός, όταν επιχείρησε να τη «στριμώξει» στο καμαρίνι του. «Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση». Όταν ρωτήθηκε εάν είχε ακούσει για άλλους συναδέλφους της, εκείνη είπε πως είχε ακούσει ότι είχε δείρει, ότι περιφέρει τα γεννητικά του όργανα.

Το περιστατικό που, σύμφωνα με την ίδια, άλλαξε τις σχέσεις των δύο συνέβη όταν επρόκειτο να διδάξουν σε τμήμα θεατρικών σπουδών. «Η τελευταία και καταλυτική φορά ήταν στο ΙΕΚ **** και είπα ότι δεν θα συνεργαστώ ξανά μαζί του. Ο Φιλιππιδης έκανε την παρουσίαση του ανοίγματος αυτού του τμήματος. Μιλούσε με ένα σκηνοθέτη και αρχίζει να με μειώνει. Διάβαζα τα χείλη του. Του είπε ‘από που κι έως που διδάσκει η Εβελινα’. Γελούσε και με κορόιδευε. Έρχεται εκεί που κάθομαι μόνη μου. Μου λέει γλυκά 'τι γίνεται Εβελίνα;'. Εγώ τον έβρισα κατά πρόσωπο. Μπαίνουμε στην αίθουσα και άρχισε να πλέκει το εγκώμιο μου! Νομίζω ότι η Παξινού δεν έχει ακούσει τέτοια λόγια! Εκεί τελείωσε για μένα. Είπα δε θα ξανά συνεργαστώ μαζί του».

Τελευταία τροποποίηση στις 09.02.2023 - 13:17