Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί η ανάρτηση που έκανε για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο

06.12.2022
Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί η ανάρτηση που έκανε για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο
Στης 5 Δεκεμβρίου ήταν τα γενέθλια του Νίκου Κούρκουλου ενώ σήμερα 6/12 θα είχε την ονομαστική του εορτή.

Η Εριέττα Κούρκουλου δεν υπάρχει ημέρα που να μη σκέφτεται τον αείμνηστο πατέρα της, ο οποίος μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές τόσο θεατρικά όσο και κινηματογραφικά.

Για την κόρη του, εκείνος είναι ακόμη εδώ παρά το γεγονός πως έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο του.

Η Εριέττα έγραψε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της στα social media. Πιο συγκεκριμένα, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray έγραψε "Πάντα θα σε γιορτάζουμε κι ας λείπεις".

Δείτε την εικόνα:

Η Εριέττα Κούρκουλου είχε μιλήσει στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά «Idols» για τον πατέρα της. Για τη σχέση των γονιών της είχε πει: «Αυτός ο έρωτας ήταν απ’ αυτούς που ακούς στα παραμύθια. Μέχρι το τέλος την κοίταζε και έλιωνε. Μας το τόνιζε και συνέχεια. Ειδικά όταν τσακωνόντουσαν για μας στενοχωριόταν πολύ. Ήταν εκείνοι οι δυο τους και μετά εμείς. Αυτοί ήταν πάντα ομάδα και μετά τα παιδιά».

Έπειτα, είχε περιγράψει ένα περιστατικό από την παιδική της ηλικία:”Θυμάμαι όταν ήμουν πέντε χρονών μπήκα στο σαλόνι κάτω, εκείνος έβλεπε μπάλα, εγώ πέταξα το μπουφάν κάτω και μου λέει “Τι ήταν αυτό; Θα το μαζέψει κάποιος; Θα είσαι 25 χρονών και θα έχεις κάποιον να τα μαζεύει;». Και είχε προσθέσει: «Ήταν πολύ πιο αυστηρός από τη μητέρα μου. Όταν θέλαμε να ακούσουμε ένα ναι πηγαίναμε στη μητέρα μου. Ισορροπούσαν και συμπλήρωναν απόλυτα ο ένας τον άλλο».