Πέθανε στα 71 της χρόνια η Kirstie Alley - Η ανακοίνωση των παιδιών της και το συγκινητικό μήνυμα του John Travolta

06.12.2022
Πέθανε στα 71 της χρόνια η Kirstie Alley - Η ανακοίνωση των παιδιών της και το συγκινητικό μήνυμα του John Travolta
Η Kirstie Alley έφυγε από τη ζωή ύστερα από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο, όπως έκαναν γνωστό τα παιδιά της πριν από λίγες ώρες, βυθίζοντας σε θλίψη τους απανταχού θαυμαστές της.

Η είδηση για τον θάνατο της Kistie Alley ξάφνιασε τον κόσμο της σόουμπιζ σήμερα καθώς δεν ήταν ευρύτερα γνωστό ότι ήταν άρρωστη.

Την είδηση ανακοίνωσαν τα παιδιά της, True και Lillie Parker μέσα από μία ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, δυναμική και στοργική μητέρα έφυγε από τη ζωή ύστερα από μάχη με έναν καρκίνο που ανακαλύφθηκε πολύ πρόσφατα. Είχε γύρω της τους πιο κοντινούς συγγενείς και φίλους και πάλεψε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντας εμάς με τη βεβαιότητα πως η χαρά και η ζωή δεν σταματούν με το ο,τιδήποτε βρίσκεται μποστά. Όσο ίνδαλμα φαινόταν στην οθόνη, άλλο τόσο κι ακόμη περισσότερο ήταν ως μητέρα και γιαγιά", διαβάζουμε μεταξύ άλλων στη ζεστή ανακοίνωση των παιδιών η οποία καταλήγει υπογραμμίζοντας την έμπνευση που έδινε η μητέρα τους με το πάθος για ζωή και αγάπη που τη χαρακτήριζε πάντα.

Τα social media γέμισαν με φωτογραφίες και αναμνήσεις της ξεχωριστής ηθοποιού, όμως από αυτές, σίγουρα ξεχωρίζει η ανάρτηση του John Travolta. Οι δυο ηθοποιοί είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στις ταινίες Look Who's Talking (1989) και Look Who's Talking Now (1993), ανήκαν αμφότεροι στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας και ήταν μιας μορφής οικογένεια!

"H Kirstie ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ. Σ' αγαπώ Kirstie. Ξέρω ότι θα βρεθούμε ξανά", γράφει ο John Travolta και συγκινεί.