O David Beckham τραγουδά «All I Want For Christmas Is You», η Victoria καταγράφει και η Mariah Carey επιβραβεύει

06.12.2022
O David Beckham τραγουδά «All I Want For Christmas Is You», η Victoria καταγράφει και η Mariah Carey επιβραβεύει
Τίποτα δεν προαναγγέλλει καλύτερα την άφιξη των γιορτών όπως τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φαίνεται ότι και ο ίδιος ο David Beckham έχει μπει σε αυτό το mood. H Victoria Beckham δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει τον σύζυγό της να τραγουδά την απόλυτη χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Mariah Carey, «All I Want For Christmas Is You».

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου φαίνεται στο βίντεο να κάθεται στον πάγκο της κουζίνας, να πίνει ένα φλιτζάνι καφέ και να κάνει scrolling στο τηλέφωνό του. Φαινομενικά αγνοώντας ότι η σύζυγός του τον κινηματογραφούσε, ο David σιγοτραγουδούσε τις πρώτες γραμμές του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού.

Μόλις άλλαξε τον τόνο της φωνής του στο «Make my wish come true», έκανε τη Victoria να γελάσει, με αποτέλεσμα ο David να σηκώσει το βλέμμα και να δει ότι τον τραβούσε. «Δυσκολευόσουν με αυτή την υψηλή νότα, έτσι δεν είναι;» τον πείραξε η πρώην Spice Girl. Σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η σύζυγός του έκανε λάθος, ο David τραγούδησε δυνατά την τελευταία υψηλή νότα του τραγουδιού σε στιλ ακαπέλλα.

Το χαριτωμένο βίντεο κέρδισε γρήγορα πάνω από ένα εκατομμύριο likes και τράβηξε επίσης την προσοχή της ίδιας της Carey, η οποία έδειξε την εκτίμησή της ανακηρύσσοντάς το ως τη «νέα αγαπημένη της ερμηνεία» του τραγουδιού.

Ο David Beckham έχει γενέθλια και η Victoria του κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Αν και εμφανίζεται εδώ να περνάει μια υπέροχη εορταστική στιγμή με την οικογένειά του, ο David εδώ και καιρό αντιμετωπίζει κριτική για τον ρόλο του ως πρεσβευτή πολιτισμού και τουρισμού για το Κατάρ. Πολλοί έχουν εκφράσει ανησυχίες για τις πρακτικές του καθεστώτος στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα, επιλέγοντας να μποϊκοτάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 για να δείξουν την αποδοκιμασία τους.