Jennifer Lopez: Θέλει να γυρίσει ένα sequel του Gigli για να συμπρωταγωνιστήσει (ξανά) με τον Ben Affleck

06.12.2022
Jennifer Lopez: Θέλει να γυρίσει ένα sequel του Gigli για να συμπρωταγωνιστήσει (ξανά) με τον Ben Affleck
Τι κι αν θεωρείται από τις μεγαλύτερες "πατάτες" όλων των εποχών; Η JLo θέλει να παίξει ξανά με τον αγαπημένο της και δεν βρίσκει πιο κατάλληλη επιλογή! Ό,τι πεις Jenny, εσύ ξέρεις!

Η Jennifer Lopez έχει γυρίσει πολλές ταινίες και κάποιες από αυτές θα άξιζαν ένα sequel. Και μέσα σε αυτές είναι ταινίες από κλασικές rom-com, όπως το Maid in Manhattan, μέχρι το Hustlers, το οποίο σνόμπαραν στα Όσκαρ. Όμως η επιθυμία της ίδιας της Jennifer είναι να κάνει ένα σίκουελ στην ταινία που ορισμένοι θεωρούν ως μια από τις χειρότερες όλων των εποχών: το Gigli, του 2003 με συμπρωταγωνιστή τον τότε φίλο της και πλέον σύζυγο της Ben Affleck. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στη στήλη «73 Questions» της Vogue, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Ποια από τις ταινίες σου θα ήθελες περισσότερο να κάνεις sequel;». Όταν η Jen απάντησε το Gigli, εκείνος σχολίασε σαρκαστικά ότι η ταινία «επιδοκιμάστηκε από τους κριτικούς», κάτι που προκάλεσε το γέλιο της τραγουδίστριας.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τι έγραψε ο Ben Affleck στο μονόπετρο που της χάρισε και η συγκίνησή της δεν κρύβεται

H ταινία του 2003, ήταν μια αποτυχία στα box office, με εισπράξεις μόλις 7 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι 75 εκατομμυρίων δολαρίων που περίμενε η παραγωγή. Η υποδοχή ήταν τόσο κακή που ο σκηνοθέτης Μartin Brest δεν έκανε καμία ταινία από τότε.

Κι ενώ η επιθυμία της να κάνει ένα sequel του Gigli είναι μια νέα εξέλιξη, η J.Lo δεν άφησε ποτέ την ταινία να την επηρεάσει. Το 2015, χρόνια πριν ξανασυναντηθεί με τον Affleck, υπερασπίστηκε την ταινία στο Late Night με τον Seth Meyers κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την καριέρα της, αποδίδοντας την αρνητική υποδοχή της ταινίας στην κάλυψη των ταμπλόιντ στην υπόθεση Bennifer. «Ήμουν στο Gigli, ήμουν και σε…τι άλλο ήταν τότε χάλια;» είπε γελώντας. «Έγιναν πολλές αηδίες εκείνη την περίοδο γιατί ήμασταν μαζί. Ήταν ένα εντελώς άλλο πράγμα αυτό που συνέβαινε. Υπάρχουν χειρότερες ταινίες από το Gigli εκεί έξω, εντάξει;» είπε.

Η Jennifer Lopez εξηγεί γιατί πήρε το επίθετο του Ben Affleck

Τώρα που οι Bennifer παντρεύτηκαν 20 χρόνια μετά την ματαίωση του πρώτου τους αρραβώνα το 2002, είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κάνει ένα sequel του Gigli ώστε να μπορέσει να συνεργαστεί ξανά με τον Affleck. Στη συνέντευξή της στην στήλη «73 Questions», όταν η Lopez ρωτήθηκε ποιος από τους πολλούς συμπρωταγωνιστές της την έκανε να γελάσει περισσότερο στο πλατό, απάντησε γλυκά: «Ο άντρας μου». Αν πάντως η ταινία πάρει το πράσινο φως να συνεχίσει, θα έρθουν πολλά περισσότερα γέλια.

Νικολέτα Μακρή