Maestro σε Ελένη Μενεγάκη: "Πρόσεξε, μόνο εσύ έχεις ξεφύγει απ' τις δαγκάνες μου"

06.12.2022
Maestro σε Ελένη Μενεγάκη: "Πρόσεξε, μόνο εσύ έχεις ξεφύγει απ' τις δαγκάνες μου"
Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είναι πολύ στενή χρόνια τώρα, μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται ότι μπήκε στη μέση ο Τάκης Ζαχαράτος!

Τεράστια επιτυχία κάνει φέτος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το Maestro του με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την πρεμιέρα του και στο Netflix, στις 19/12/2022, να έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο δημιουργός και η μούσα του, για φέτος, Κλέλια Ανδριολάτου, επισκέφτηκαν την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της πριν από λίγο καιρό (φωτό επάνω) όμως φαίνεται ότι εκείνος θα ξαναβρεθεί στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" με κάποιον διαφορετικό τρόπο!

Για την ακρίβεια, αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ότι αύριο, 7/12/2022, η Ελένη Μενεγάκη θα υποδεχτεί στην εκπομπή της τον Τάκη Ζαχαράτο, συνάντηση κατά την οποίο ο έλληνας σόουμαν θα παρουσιάσει το νέο το τραγούδι με τίτλο "Ραντεβού", τίτλο που θα έχει και η νέα μουσικοχορευτική παράσταση που θα ανεβάσει στη Θεσσαλονίκη σύντομα.

Τάκης Ζαχαράτος: Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά: «Λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι»

Για να προμοτάρει τη συνάντηση αυτή, ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιέστηκε σε Tina Turner, αλλά και σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η έκπληξη, βέβαια, ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο Τάκης Ζαχαράτος "ντύθηκε" Χριστόφορος, και με αυτή την αμφίεση, τον ακούμε να της λέει, μεταξύ άλλων, "Πρόσεξε, μόνο εσύ έχεις ξεφύγει απ' τις δαγκάνες μου".

Ο Τάκης Ζαχαράτος γίνεται Νίκος Χαρδαλιάς και... "κλαίμε" [video]