Η Kate Winslet μίλησε για το bullying που υπέστη στης αρχές της καριέρας της - "Έπαιρνα ρόλους χοντρού κοριτσιού"

06.12.2022
Η Kate Winslet μίλησε για το bullying που υπέστη στης αρχές της καριέρας της - "Έπαιρνα ρόλους χοντρού κοριτσιού"
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της, ο ατζέντης της δεχόταν συχνά επαγγελματικές κλήσεις που ρωτούσαν για το βάρος της

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Kate Winslet μίλησε για το bullying που υπέστη στην αρχή της καριέρας της από τη βιομηχανία του θεάματος σχετικά με το βάρος της. Η ίδια έγινε γνωστή στην ηλικία των 22 ετών μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στον Τιτανικό του James Cameron, με συμπρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio.

«Love Actually»: Οι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν και πάλι και θυμήθηκαν τους ρόλους τους στην απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία

«Όταν ήμουν νεότερη ο ατζέντης μου δεχόταν τηλεφωνήματα που έλεγαν: 'Ποιο είναι το βάρος της;' είπε η Winslet στους The Sunday Times. Η ηθοποιός δεν διευκρίνισε ποιος κάλεσε τον ατζέντη της για να κάνει αυτές τις ερωτήσεις. Τώρα, η 47χρονη δηλώνει ότι νοιάζεται βαθιά «να είναι ο ηθοποιός που κινεί το πρόσωπό της και να έχει σώμα που κουνιέται» και να επιλέγει ρόλους που της επιτρέπουν να παραμένει πιστή σε ό,τι είναι πιο κοντά στην καρδιά της. «Παίρνω κάθε απόφαση με ακεραιότητα», εξηγεί, «γιατί αν δεν το κάνω, θα γίνω χάλια».

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το πιο «τρομακτικό» πράγμα με τη γονεϊκότητα

Ο τελευταίος ρόλος της Winslet είναι στο δράμα "I Am Ruth", όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την πραγματική κόρη της Mia Threapleton. Στην ταινία, η Winslet υποδύεται μια μητέρα που προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη της να αντιμετωπίσει τις πιέσεις των social media εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική υγεία. Η ιστορία είναι αληθινή για τη Winslet - όπως το θέτει, η πρόσθετη επικράτηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυξάνει τον έλεγχο που βιώνει η κόρη της στη βιομηχανία.