Ωνάση-Neto: Η πέτρα του σκανδάλου σπάει τη σιωπή της: «Mε πλήρωνε για να κάνουμε σεξ»! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:09
15/5/2018

Ωνάση-Neto: Η πέτρα του σκανδάλου σπάει τη σιωπή της: «Mε πλήρωνε για να κάνουμε σεξ»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πικάντικες αποκαλύψεις για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, Alvaro De Miranda Neto έκανε σέξι call girl από το Βέλγιο. 

Ο λόγος για τη Nicky T., η οποία μίλησε ανοιχτά για τη σχέση που διατηρούσε με τον Alvaro De Miranda Neto τα  οκτώ από τα έντεκα χρόνια του γάμου του με την πάμπλουτη κληρονόμο. Το call girl «σπάει τη σιωπή» του στο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη που φέρει τον τίτλο, "Athina Onassis: Τhe Red File". Αυτή φέρεται να είναι η αιτία που ο διάσημος ιππέας, χάνει σημαντικό μέρος των αξιώσεων που είχε μετά το διαζύγιο ενώ όπως όλα δείχνουν, η ίδια από μόνη της είναι ο λόγος του διαζυγίου.

Όλα όσα είπε η όμορφη Βελγίδα:
«Έως το 2006 ζούσα μια απόλυτη φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Doda. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση,  ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και τον αναγνώρισα ανάμεσα στους αθλητές. Τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι και πως ταυτόχρονα δεν θα άλλαζε τίποτε στη σχέση μας».

Η «πέτρα του σκανδάλου» υποστήριξε επίσης ότι η σχέση τους τελείωσε το 2014: «Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, καθώς είχαμε μια θερμή συζήτηση που κατέληξε σε τσακωμό. Τότε εκείνος μου ανακοίνωσε την απόφασή του να τελειώσουμε τη σχέση μας. Τον διαβεβαίωσα πως δεν ήμουν πια το παιχνιδάκι του. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα δεσμό που μας ένωνε και φαινόταν πως τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει. Δυστυχώς, αυτό ο Doda το ξέχασε. Με την απόφαση του χωρισμού μας θύμωσα, ενώ παράλληλα νευρίασα πάρα πολύ μαζί του, γιατί λίγο διάστημα αργότερα μου έστειλε τους δικηγόρους του προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής του ζωής».

Η Nicky T με σκοπό να ενισχύσει τα λεγόμενα της συγκέντρωσε όλες τις αποδείξεις και της παρέδωσε στον συγγραφέα του βιβλίου. Η ίδια κυρία μάλιστα στάθηκε στο γεγονός πως ο Neto την πλήρωνε για να κάνουν σεξ και περιγράφει τα ραντεβού τους σε ξενοδοχεία, τα ταξίδια της για τους ιππικούς αγώνες Longine Athina Onassis Horse Show και τις επισκέψεις τους σε swinger club.

Η Espresso αποκαλύπτει πως στοιχεία του βιβλίου, έχουν χρησιμοποιηθεί από τους δικηγόρους Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη.

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ