Selena Gomez: Η εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία των Coldplay και το τραγούδι μαζί με τον Chris Martin

Selena Gomez: Η εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία των Coldplay και το τραγούδι μαζί με τον Chris Martin
Η τυχερή ημέρα των οπαδών των Coldplay ήταν η περασμένη Κυριακή καθώς πήγαν να απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα σε συναυλία στο Rose Bowl της Πασαντίνα και κάποια στιγμή ανέβηκε στη σκηνή η Selena Gomez.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός τραγούδησε μαζί με το βρετανικό συγκρότημα τη συνεργασία τους του 2021, «Let Somebody Go». Η Gomez μοιράστηκε ένα story αργότερα στο Instagram για να ευχαριστήσει τους Coldplay καθώς και τον τραγουδιστή R&B, H.E.R., ο οποίος επίσης εμφανίστηκε στη συναυλία.

«Σας ευχαριστώ @coldplay @hermusicofficial για μια καταπληκτική βραδιά», έγραψε η Gomez στην ανάρτηση.

gomez.jpg

Σε ένα κλιπ που δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter), η τραγουδίστρια φαίνεται να βγαίνει από τη σκηνή φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και ασημένιες μπότες με παγιέτες. Πήγε δίπλα στον frontman Chris Martin, ο οποίος χαμογέλασε την ώρα που μπήκε η σταρ και λίγο μετά άρχισε το τραγούδι.

{https://twitter.com/PortalSelenaBR/status/1708733160589054346}

{https://www.youtube.com/watch?v=Q1m1374Rf3U}

Selena Gomez: Έγινε 31ός, ντύθηκε super sexy και το γιόρτασε με ένα πάρτι γεμάτο celebrities

Η Gomez έκανε πρόσφατα άλλη μια δημόσια εμφάνιση στα MTV Video Music Awards όπου χλευάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε meme, με μια γκριμάτσα που έκανε όταν ο ράπερ Chris Brown ανακοινώθηκε ως υποψήφιος στην κατηγορία Best R&B.

gomez3.jpg

«Δεν θα γίνω ποτέ ξανά meme», έγραψε η Gomez στο Instagram Story της ως απάντηση. «Προτιμώ να καθίσω ακίνητη παρά να με διασύρουν επειδή είμαι ο εαυτός μου. Πολλή αγάπη».

Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη βραδιά δεν ήταν και η καλύτερη για την Gomez καθώς έγινε viral και για ένα άλλο περιστατικό.

Selena Gomez: Στην κορυφή του Instagram με 400 εκατομμύρια followers - Ποια celebrity εκθρόνισε

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Olivia Rodrigo και συγκεκριμένα σε μια στιγμή ενός τραγουδιού όπου έπεσαν πυροτεχνήματα στη σκηνή, η Gomez τρόμαξε και μια κάμερα που ήταν στραμμένη πάνω της, την απαθανάτισε να καλύπτει το αυτί της. Και φυσικά δεν χρειάστηκε πολύ για να γίνει και αυτή η σκηνή viral.

gomez2.jpg

Η αλήθεια είναι ότι η Gomez έχει μιλήσει ανοιχτά για την αμφιλεγόμενη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2021, διέγραψε το Instagram της για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία. «Το λέω γιατί αυτό είναι ένα τεράστιο, σημαντικό μέρος του γιατί αισθάνομαι ότι είμαι τώρα τόσο υγιής όσο ήμουν πριν», δήλωσε τότε. «Δεν γνωρίζω απόλυτα τι συμβαίνει στην ποπ κουλτούρα και αυτό με κάνει πραγματικά χαρούμενη. Και ίσως αυτό δεν κάνει όλους τους άλλους ευτυχισμένους, αλλά για μένα, μου έσωσε πραγματικά τη ζωή».

Φαίνεται όμως ότι οι κάμερες συνεχίζουν να την καταδιώκουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2023 - 15:10