Kim Cattrall: Στα 67 της ποζάρει με σέξι εφαρμοστό φόρεμα για την εταιρεία ρούχων της Kim Kardashian

05.10.2023
Kim Cattrall: Στα 67 της ποζάρει με σέξι εφαρμοστό φόρεμα για την εταιρεία ρούχων της Kim Kardashian
Η Kim Cattrall είναι διαχρονικά εντυπωσιακή και το αποδεικνύει στη νέα καμπάνια της SKIMS, της εταιρείας της Kim Kardashian.

Η δημοφιλής ηθοποιός χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί με τους followers της μια εντυπωσιακή φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει καθιστή με ένα στενό μαύρο φόρεμα με τιραντάκια και ασορτί γόβες. Έχει τα μαλλιά της κάτω και το ένα της χέρι λυγισμένο και τοποθετημένο πάνω από το κεφάλι της καθώς κλείνει τα μάτια της και χαμογελά στην κάμερα.

Kim Kardashian: Το πρωτότυπο δώρο που κάνει στα παιδιά της σε κάθε γενέθλια τους

Εκτός από τη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram υπήρξαν και άλλες φωτογραφίες της καμπάνιας SKIMS της Kim που έκαναν τον γύρο των social media. Μια άλλη εμφάνιση που έκανε ήταν με ένα μακρυμάνικο εφαρμοστό μαύρο φόρεμα και γόβες. Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε επίσης σε ένα βίντεο για την καμπάνια μαζί με τη Nelly Furtado, την Hari Nef, τη Lana Condor και την Coco Jones. Σε αυτό μίλησαν για το πώς ένιωθαν φορώντας SKIMS και η Kim αποκάλυψε ότι αισθανόταν «τρελά» υπέροχα.

{https://www.instagram.com/p/Cx5wEZkA6A_/}

Η πρόσφατη εμφάνιση της 67χρονης ηθοποιού στη νέα καμπάνια SKIMS έρχεται λίγους μήνες αφότου μίλησε για τη γήρανση σε μια συνέντευξη της. Η σταρ του Sex and the City παραδέχτηκε ότι δεν «αγκαλιάζει» πια τη γήρανση, αλλά αντίθετα, τη «μάχεται». «Είμαι στα εξήντα μου τώρα και ασχολούμαι με τη γήρανση με κάθε τρόπο», είπε στους Sunday Times σε συνέντευξη που έδωσε τον Ιούνιο.

Όταν η Kim Cattrall έπαιζε στους Αγγέλους του Τσάρλι πριν από 44 χρόνια

Ανέφερε επίσης τις διαφορετικές θεραπευτικές επιλογές που έχουν οι άνθρωποι που μεγαλώνουν. «Υπάρχουν fillers, Botox, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να διερευνήσετε και να δοκιμάσετε να δείτε αν είναι για εσάς», είπε πριν προσθέσει ότι το κλειδί για τις καλύτερες επιλογές είναι να έχετε «τα χρήματα και, το πιο σημαντικό, τον σωστό χειρουργό».

Η Kim είπε επίσης ότι η δική της άποψη για τη γήρανση και τις θεραπείες που επιλέγει, έχουν να κάνουν με την καριέρα της ως ηθοποιός. «Παίζω ένα συγκεκριμένο είδος γυναίκας που μοιάζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Και επαγγελματικά φροντίζω τον εαυτό μου», είπε.

Σε κάθε περίπτωση η Kim Cattrall αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2023 - 09:00