Όταν η Kim Cattrall έπαιζε στους Αγγέλους του Τσάρλι πριν από 44 χρόνια

01.09.2023
Όταν η Kim Cattrall έπαιζε στους Αγγέλους του Τσάρλι πριν από 44 χρόνια
Πολύ πριν γίνει η Samantha Jones του Sex And The City, η Kim Cattrall υπήρξε η Sharon Kellerman των Charlie' s Angels.

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των 70s, ένα τηλεοπτικό project πολύ «μπροστά» από την εποχή του, ήταν, χωρίς αμφιβολία οι Άγγελοι του Τσάρλι που προβλήθηκαν για έξι σεζόν από το 1976 μέχρι και το 1981.

{https://www.instagram.com/p/CwEw7hEM5ow/}

Τρεις πανέμορφες, έξυπνες, δραστήριες και πολυμήχανες γυναίκες στη διάθεση του αφεντικού τους, του Charlie, του οποίου, βέβαια μόνο τη φωνή ακούγαμε τόσα χρόνια (και, για την ιστορία ήταν εκείνη του John Forsythe, του γνωστού Blake Carrington της θρυλικής Δυναστείας).

Linda Evans: Δες πώς είναι στα 80 της η Krystle Carrington της Δυναστείας

Με τις σταθερές κυρίες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (τουλάχιστον δύο από αυτές γιατί η τρίτη θέση είχε αλλάξει αρκετές φορές) σε κάθε επεισόδιο είχαμε μια ιστορία που τους απασχολούσε με ανάλογους guest stars.

Βασικές πρωταγωνίστριες λοιπόν η Jaclyn Smith και η Kate Jackson ενώ στον τρίτο ρόλο είδαμε τις Farrah Fawcett, αρχικά, Cheryl Ladd, Chelley Hack και Tanya Roberts.

{https://www.instagram.com/p/CwlrSi0s6i2/?img_index=1}

Σε ένα επεισόδιο του τρίτου κύκλου λοιπόν, και με τίτλο «Angels at the Altar» πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η 23χρονη, τότε Kim Cattrall. Και το γεγονός μας θύμισε με ανάλογο post η Jaclyn Smith με αφορμή την εμφάνιση της Cattrall ωs Samantha Jones στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του And Just Like That.

Γυρίζουμε τον χρόνο 44 χρόνια πίσω λοιπόν και ιδού:

{https://www.instagram.com/p/Cwf6hqft4A_/}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2023 - 18:08