Μαρία Σάκκαρη: Το πρώτο post μετά την ψυχολογική της κατάρρευση on camera ήταν γεμάτο συγκίνηση

01.09.2023
Μαρία Σάκκαρη: Το πρώτο post μετά την ψυχολογική της κατάρρευση on camera ήταν γεμάτο συγκίνηση
Το κύμα αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε η Μαρία Σάκκαρη από πάσα κατεύθυνση δεν την άφησε ασυγκίνητη.

Πριν από λίγες μέρες η ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε συγκεντρώσει τον ενδιαφέρον του κόσμου όταν μετά τον πολύ πρόωρο αποκλεισμό της από το US Open την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς on camera μην μπορώντας να ελέγξει τα συναισθήματά της.

«Νιώθω πως έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες» είπε, μεταξύ άλλων η 28χρονη Σάκκαρη και από εκείνη στη στιγμή όλοι στάθηκαν στο πλευρό της, μεταξύ αυτών και η μητέρα του συντρόφου της, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Φαίνεται, όμως, ότι οι άνθρωποι που έσπευσαν να τη στηρίξουν ψυχολογικά ήταν πολύ περισσότεροι από όσοι νομίζουμε και λίγες ώρες αργότερα η ίδια θέλησε αφενός να τους ευχαριστήσει δημόσια, αφετέρου να αναφερθεί δημόσια στη στιγμή αδυναμίας της.

«Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη και τη στήριξη όλων σας τις τελευταίες 48 ώρες. Κάποιες φορές πρέπει να "πιάσεις πάτο" για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω», γράφει η Μαρία καταλήγοντας σε μια πολύ βαρύνουσα συμβουλή, τη σημασία της οποίας έχει αντιληθεί με πόνο, εκ πείρας, η ίδια, «Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας», λοιπόν!

{https://www.instagram.com/p/CwlTDNfPWhP/}

Κάτω από την ανάρτησή της αυτή, η αγάπη και η στήριξη συνέχισε να φτάνει από «επώνυμους» και μη φίλους και θαυμαστές. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίσαμε ονόματα όπως η Nia Vardalos, η Μαρία Μπεκατώρου, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

1_39.png

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2023 - 17:13