Η Έλενα Χριστοπούλου κουρεύτηκε και με την αφορμή είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια

01.09.2023
Η Έλενα Χριστοπούλου κουρεύτηκε και με την αφορμή είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια
Μία αλλαγή θέλησε να κάνει στο look της η Έλενα Χριστοπούλου και την αποκάλυψε με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Αφού απόλαυσε τις διακοπές της στο μέγιστο η γνωστή μάνατζερ επέστρεψε στη βάση της και είπε να ανανεωθεί κάπως, ξεκινώντας από το κομμωτήριο. Αφέθηκε στα χέρια του Νικόλα Βιλιώτη και, όπως φάνηκε, ήταν άκρως ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Με μία ημίγυμνη πόζα, με γυρισμένη την πλάτη στον φακό μοιράστηκε το νέο look η Έλενα Χριστοπούλου και αυτό που επέλεξε να γράψει στη λεζάντα ήταν μια μεγάλη αλήθεια. «Όταν αρέσεις σε εσένα... όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες 😉», γρα΄φει η Έλενα και εμείς προσυπογράφουμε, συμπλη΄ρωντας πόσο πολύ μας άρεσε το κούρεμά της!

{https://www.instagram.com/p/CwihZSDtQk6/}

«Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους, δεν θα μπορέσουμε», τραγουδούσε η Δήμητρα Γαλάνη και η φράση είναι, ή θα έπρεπε να είναι, στάση ζωής για όλο τον κόσμο! Στο ίδιο μήκος κύματος και η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν!

Ελενα Χριστοπούλου: "Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί - Οταν μπορούσα δεν με σεβάστηκε κανείς"

Στο μεταξύ, επαγγελματικά, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα σχέδιά της για τη φετινή σεζόν η πρώην κριτής του GNTM και πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, η οποία ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας, ανανεωμένης εκπομπής που δεν συμπεριλαμβάνουν την Έλενα.

Αυτό που αποκάλυψε, ωστόσο, ήταν πως βρέθηκε αρκετές μέρες στο πατρικό της όπου στηρίχτηκε στη μαγειρική της μητέρας της για να πάρει τις αποφάσεις της. Επέστρεψε στη βάση της, οπότε, μπορούμε να υποθέσουμε πως πλησιάζουν ανακοινώσεις!

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2023 - 16:22