Ελενα Χριστοπούλου: "Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί - Οταν μπορούσα δεν με σεβάστηκε κανείς"

02.02.2023
Ελενα Χριστοπούλου: "Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί - Οταν μπορούσα δεν με σεβάστηκε κανείς"
Όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Ανίτας Πάνια, "Έλεος", η Έλενα Χριστοπούλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, τη νέα της σχέση, αλλά και το μόνο πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσει στη ζωή της.

Έλενα Χριστοπούλου: Η συνέντευξη κόλαφος για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση και η απάντηση εκείνου

"Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί, όταν μπορούσα, αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς. Το να μην σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και του συναισθήματος όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό και να εκτιμηθεί ως φυλαχτό από εκεί που πρέπει και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω. Το πάω εκεί που πρέπει. Είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει. Έδωσα αξία στην αγάπη, στην συντροφικότητα και δεν έδωσα αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει και να έχω ένα παιδί. Έκανα πέρα κάτι που θα με ολοκλήρωνε πάρα πολύ" είπε η manager μοντέλων.

Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του ΣΚΑΪ

Μιλώντας για την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί πριν χρόνια με τον πρώην σύζυγό της, η ίδια δήλωσε: "Γυρνούσαμε από την κοινή μας εργασία με τον πρώην σύζυγό μου και μας την είχαν στημένη δύο άτομα με κουκούλες και όπλα. Μπήκαμε στο γκαράζ και μπήκανε και αυτοί παράλληλα πριν κλείσει η πόρτα. Έφαγα την πρώτη σφαίρα. Το έχω πει πολλές φορές. Παλέψαμε και οι δύο για την ζωή μας. Παλέψαμε και οι δύο γι' αυτό που συνέβη. Ο καθένας έκανε αυτό που μπόρεσε εκείνη τη στιγμή μέσα στην αμηχανία της στιγμής και το άβολο και το απερίγραπτα τραγικό που συνέβη".

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 09:26