Έλενα Χριστοπούλου: Η συνέντευξη κόλαφος για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση και η απάντηση εκείνου

21.02.2022
Έλενα Χριστοπούλου: Η συνέντευξη κόλαφος για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση και η απάντηση εκείνου
Ο "πόλεμος" μεταξύ των πρώην συζύγων φαίνεται ότι καλά κρατεί.

Η συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! η Έλενα Χριστοπούλου συζητήθηκε πολύ. Στο επίκεντρο της συζήτησης η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, αλήθειες, ψέμματα και η δικάστική διαμάχη μεταξύ τους, που ακόμη συνεχίζεται.

"Γιατί αποφάσισες να μιλήσεις τώρα;" ρωτά ο δημοσιογράφος τη γνωστή μάνατζερ μοντέλω και η απάντηση έρχεται καηγορηματική: "Γιατί κουράστηκα να ακούω τόσες ανακρίβειες για τη δική μου ζωή. Επειδή έχω περάσει για πέντε χρόνια έναν ψυχολογικό βιασμό καθημερινό, θα πω πια κι εγώ ότι δεν αντέχω".

"Οι δυο μας στήσαμε μια επιχείρηση μαζί. Εγώ άφησα τη δουλειά μου για να ασχοληθώ με αυτό το κοινό μας όραμα χωρίς να είμαστε ακόμη παντρεμένοι. Δούλευα 15 ώρες την ημέρα για 8 χρόνια προκειμένου αυτό το κοινό εγχείρημα να πετύχει", λέει σε κάποιο σημείο η Έλενα Χριστοπούλου εξηγώντας στη συνέχεια πώς και γιατί "δεν μπορούν οι σχέσεις τους να είναι καλές".

"Δεν μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι η Έλενα δεν έκανε τίποτα και απλά καθόταν. Όταν με κατηγορεί ότι λέω ψέματα για πράγματα που γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι η αλήθεια, όταν με συκοφαντεί και με διαβάλλει συνεχώς. Την ίδια στιγμή που εγώ τον έχω συγχωρήσει μέσα μου σε ανθρώπινο επίπεδο για όλα αυτά που μου έχει κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικώ αυτά που δικαιούμαι", λέει συγκεκριμένα.

Όσο για τις αγωγές και το διαζύγιο διαβάζουμε τα εξής: "Ζήλεψα πολύ τις προάλλες ένα ρεπορτάζ που έδειχνε ότι δυο άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν μέσω Ίντερνετ με μια υπογραφή και τους έρχεται ένα χαρτί. Έτσι ωραία και απλά θα πρέπει να λύνονται όλα μεταξύ δύο πολιτισμένων ανθρώπων. Εγώ δυστυχώς για να πάρω το διαζύγιό μου, το οποίο βγήκε υπέρ μου, περίμενα τέσσερα χρόνια. Η δεύτερη αγωγή που έκανα βγήκε πάλι υπέρ μου στον πρώτο βαθμό, άσχετα αν η άλλη πλευρά έχει κάνει έφεση. Ακόμη και σήμερα δεν έχω πάρει τίποτα από τα δικά μου πράγματα".

Αναφορικά με το αν δικαιούται μετρητά, μετά το διαζύγιο, η booker δήλωσε: "Βεβαίως υπάρχουν και έχουν αναγνωριστεί και με δικαστική απόφαση. Ας κρατήσουμε ότι μετά τον χωρισμό μου, στα 41 μου χρόνια, χρειάστηκε να κάνω μια καινούρια αρχή, παρόλο που φοβήθηκα και αισθάνθηκα μετέωρη. Αλλά είπα ότι θα τα καταφέρω παρόλο που πόνεσα πολύ. Με πληγές που ήταν ανοιχτές. Με όλο τον πόλεμο που δέχομαι".

Από τη συνέντευξή της κρατάμε επίσης και το σημείο όπου αναφέρει ότι η πρώτη αγωγή που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της ήταν εναντίον της μητέρας της, για ψευδομαρτυρία.

Σήμερα, στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" μίλησε εξ ονόματος του γνωστού hair stylist ο δικηγόρος του, Νίκος Αγαπηνός και, μεταξύ άλλων, ακούσαμε τα εξής:

"Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου διεκδίκησε ένα ποσό πολλών εκατοντάδων ευρώ από τον εντολέα μου. Έχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δική μας δικηγορική εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη. Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση/ ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας", ανέφερε αρχικά κ. Αγαπηνός ενώ συμπλήρωσε ότι "Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης".

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι στον γάμο του ζεύγους η μία από τις κουμπάρες ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ακόμη και σήμερα διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Πάνό Καλλίτση.