O Regé - Jean Page είναι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σύμφωνα με την επιστήμη

O Regé - Jean Page είναι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σύμφωνα με την επιστήμη
Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν χρησιμοποιώντας «τεχνικές υπολογιστικής χαρτογράφησης»

Ο Regé - Jean Page ανακηρύχθηκε ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα. Ο Βρετανός πλαστικός χειρουργός Dr Julian De Silva διαπίστωσε ότι το πρόσωπο του Page ήταν 93,65% ακριβές στη Χρυσή Αναλογία, η οποία μετρά τη σωματική τελειότητα.

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram, ο γιατρός είπε ότι τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν χρησιμοποιώντας «τεχνικές υπολογιστών χαρτογράφησης». «Αυτές οι ολοκαίνουργιες τεχνικές χαρτογράφησης υπολογιστή μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον σωματικά όμορφο και η τεχνολογία είναι χρήσιμη κατά τον σχεδιασμό της χειρουργικής επέμβασης των ασθενών», εξήγησε.

{https://www.instagram.com/p/CggCBqODvTx/}


Ο De Silva μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί ο Page, ο οποίος υποδύθηκε τον απόμακρο και μυστηριώδη νεαρό μνηστήρα Simon Basset στην επιτυχημένη σειρά του Netflix “Bridgerton” και που λέγεται ότι θα είναι ο επόμενος 007, είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου. “Κέρδισε χάρη στο κλασικά όμορφο πρόσωπο και τα υπέροχα καστανά μάτια του”, είπε. “Είχε εύκολα την υψηλότερη βαθμολογία για την απόσταση των ματιών του και η τοποθέτηση των ματιών του σημείωσε επίσης υψηλή βαθμολογία”.

“Τα τέλεια διαμορφωμένα χείλη του σημείωσαν επίσης υψηλή βαθμολογία και το μόνο σημείο που πήρε ελαφρώς χαμηλότερο βαθμό ήταν το πλάτος και το μήκος της μύτης του”.

Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2022


Δες τη λίστα με τους 10 πιο όμορφους άντρες παρακάτω:

Regé - Jean Page - 93,65%
Chris Hemsworth - 93,53%
Michael B. Jordan - 93,46%
Harry Styles - 92,30%
Jude Bellington - 92,22%
Robert Pattinson - 92,15%
Chris Evans - 91,90%
George Clooney - 89,91%
Henry Golding - 87,98%
Dwayne Johnson - 86,07%

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2023 - 19:29