Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2022

12.11.2022
Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2022
Η βραβευμένη ηθοποιός που "έκλεψε" την πρωτιά από την Bella Hadid

Το Golden Ratio of Beauty (Χρυσή Αναλογία Ομορφιάς) για γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τον πλαστικό χειρουργό Dr. Julian de Silva, με την ηθοποιό Jodie Corner να βρίσκεται στην πρώτη θέση, αφού τα χείλη της απέχουν μόλις 3% από την τελειότητα και το πλάτος της μύτης της θεωρείται σχεδόν τέλειο. H Corner έχει πρωταγωνιστήσει στα "The Killing Eve", "Free Guy" και "The Last Duel".

Bella Hadid: Νέες της φωτογραφίες έχουν ανησυχήσει τους fans της για την υγεία της

Σε συνέντευξη του, ο Dr. Julian de Silva είπε: "Η Jodie είναι ξεκάθαρα πρώτη. Έχει την υψηλότερη βαθμολογία για την θέση της μύτης και των χειλιών, 98,7%, που απέχει μόνο 1,3% από το τέλειο σχήμα. Έχει επίσης την υψηλότερη βαθμολογία για το πλάτος και το μήκος της μύτης της και ήταν κοντά στην κορυφή για το σχήμα των χειλιών και τη θέση των ματιών της. Το πηγούνι της είναι όμορφα διαμορφωμένο και το όλο σχήμα του προσώπου της είναι πολύ δυνατό".

Η Χρυσή Αναλογία χρονολογείται από την εποχή της Αναγέννησης και χρησιμοποιήθηκε από τον Λεονάρντο ντα Βίντσι για το τέλειο ανθρώπινο ανδρικό σώμα στο διάσημο έργο του, "Ο Ανθρωπος του Βιτρούβιου".

Τελικά η Jennifer Aniston ήθελε παιδί και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η Zendaya και η Bella Hadid στην τρίτη. Στη λίστα περιλαμβάνεται η Beyoncé, η Ariana Grande, η Kim Kardashian η πρωταγωνίστρια του "Squid Game", HoYeon Jung, ηTaylor Swift, η Jourdan Dunn και η Deepika Padukone.