Γιάννης Τσορτέκης: "Όταν διάβασα το σενάριο του Maestro, μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα -Είπα στον Χριστόφορο ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω"

12.11.2022
Γιάννης Τσορτέκης: "Όταν διάβασα το σενάριο του Maestro, μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα -Είπα στον Χριστόφορο ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω"
Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για την σειρά "Maestro" και για τους ενδοιασμούς του να υποδυθεί τον ρόλο του Χαράλαμπου

Ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" για τις αντιδράσεις του κόσμου στη σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά και για το ότι στην αρχή δεν ήξερε αν ήθελε να αναλάβει το ρόλο του Χαράλαμπου.

Μαρία Καβογιάννη: "Έμεινα άφωνη όταν με πλησίασαν γυναίκες μετά την σκηνή ενδοοικογενειακής βίας στο Maestro"

"Εισπράττουμε την ανταπόκριση του κόσμου για το "Maestro” και είναι μεγάλη σε σχέση με τον αρνητικό χαρακτήρα που κάνω. Όταν διάβασα το σενάριο, μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα, δηλαδή ταράχτηκα τόσο πολύ που είπα στον Χριστόφορο ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω και μετά άρχισα να σκέφτομαι δικαιολογίες για να μην το κάνω", είπε αρχικά ο ηθοποιός

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: "Οι άνθρωποι αγανακτούν με τον ρόλο μου και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Όλη η ιστορία αυτού του ανθρώπου και αυτής της οικογένειας είναι βία, κάθε σκηνή είχε έναν πολύ σοβαρό βαθμό ψυχολογικής δυσκολίας. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου στο γύρισμα, γιατί δεν ξέρω τι εικόνα θα είχα. Όταν είδα το επεισόδιο στεναχωρήθηκα… Δεν μπορώ να με δω ούτε στιγμή σε αυτόν τον άνθρωπο. Όταν γίνονταν αυτές οι λήψεις υπήρχε μία νεκρική σιγή στο γύρισμα, που είχε να κάνει με την αποστροφή για αυτό που ήταν μάρτυρες εκείνη την στιγμή".

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το χωρισμό της: «Δεν είναι εύκολος αυτός ο αποχωρισμός»

Τέλος, περιέγραψε ένα άβολο περιστατικό που συνέβη στο σούπερ μάρκετ, όπου κάποιες κυρίες τον πλησίασαν και του είπαν ότι είναι κακός, με την κόρη του να απαντά πως "δεν είναι κακός, είναι μπαμπάς μου".