Χρύσπα: "Γουστάρω να τρώω, αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου, μην με κοιτάς"

12.11.2022
Χρύσπα: "Γουστάρω να τρώω, αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου, μην με κοιτάς"
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν.

Στην εκπομπή "Πρωινό μας" μίλησε η Χρύσπα για την επαγγελματική της ζωή, τον λόγο που απέχει από το τραγούδι, αλλά και για τα κιλά της αλλά και τις εξαντλητικές δίαιτες που έχει κάνει στο παρελθόν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο άνευ προηγουμένου καυγάς των δύο γυναικών στο Twitter έχει, σίγουρα, συνέχεια

"Απείχα λίγο από το τραγούδι γιατί σπούδασα χορό, δεν σταμάτησα το τραγούδι, αυτό ήταν απωθημένο μου. Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Δεν με πείραξε το ταβερνιάρισσα, τιμή μου και καμάρι μου. Με ενόχλησε το "παρατάει το τραγούδι". Γιατί έγινε σε μια περίοδο που οι τραγουδιστές δεν είχαμε δουλειά, ήμασταν πολύ καιρό σε παύση. Και όταν άνοιξε η δουλειά μας, βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Και αυτό ήταν τεράστιο φάουλ γιατί εμένα μου στερείς το δικαίωμα από αυτόν που θα διαβάσει το δημοσίευμά σου, να βρω δουλειά. Ποιος είσαι φίλε μου που θα μου το κάνεις εσύ εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;", είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Selena Gomez: Σνόμπαρε επιδεικτικά τη φίλη της η οποία της έσωσε τη ζωή δωρίζοντας της το νεφρό της

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: "Γουστάρω να τρώω. Αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου και μην με κοιτάς. Έκανα βλακείες τότε, έκανα εξοντωτικές δίαιτες και δημιούργησα πρόβλημα στον εαυτό μου."