Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλά για το κόψιμο της σκηνής του στο "The Crown", όπου υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση

12.11.2022
Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλά για το κόψιμο της σκηνής του στο "The Crown", όπου υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση
Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση, το όνομα του εμφανίστηκε στους τίτλους τέλους, πληρώθηκε, αλλά η σκηνή κόπηκε.

Η 5η σεζόν του "The Crown" βγήκε στο Netflix, δείχνοντας για ακόμη μια χρονιά τις ζωές των μελών της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία. Ένας ηθοποιός ελληνικής μάλιστα καταγωγής που πήρε μέρος στη σειρά ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση, το όνομα του εμφανίστηκε στους τίτλους τέλους, πληρώθηκε κανονικά, αλλά τελικά η σκηνή του κόπηκε.

Goldie Hawn: Αποκαλύπτει γιατί δεν παντρεύτηκαν με τον Kurt Russell μετά από 39 χρόνια σχέσης

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή "Super Κατερίνα” για αυτό, λέγοντας: "Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δε μπορώ να επεκταθώ. Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές”.

Ο Chris Evans είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022 όμως ο Dawyne Johnson δεν του παραχωρεί τον τίτλο και επιμένει να τον μοιραστούν

Σε άλλη συνέντευξή του είχε μιλήσει για την εμπειρία του στα γυρίσματα του "The Crown", λέγοντας: "Γι' αυτόν τον ρόλο η αλήθεια είναι ότι δόθηκε μεγάλη έκταση, αλλά ουσιαστικά είναι ένας μικρός ρόλος στη σειρά. Υποδύομαι τον Λάτση στη θαλαμηγό του Ωνάση, το γύρισμα έγινε στη θαλαμηγό "Christina O”. Παίζω για πέντε λεπτά έναν μικρό ρόλο, αλλά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη και διεθνής παραγωγή. Είναι σημαντικό για έναν Έλληνα να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή. Παρ' όλα αυτά δεν θα μπορούσε αυτός ο ρόλος να σηματοδοτήσει την καριέρα μου. Απλώς, υπάρχει η αίγλη του ότι παίζεις στο Netflix”.

Σχετικά με το πώς πήρε τον ρόλο, ο ίδιος εξήγησε: "Τον ρόλο τον πήρα έπειτα από ακρόαση που έκανα και πέρασαν πολλοί ηθοποιοί που διεκδίκησαν τον ρόλο αυτό. Και παρόλο που δεν ξέρω καλά αγγλικά πήρα τον ρόλο. Η αλήθεια είναι πως για τους αλλοεθνείς που συμμετέχουν στη σειρά δεν τους ενοχλεί αν δεν μιλούν καλά αγγλικά ή αν έχουν προφορά. Το πρώτο πράγμα που είπα όταν με φώναξε η Λυδία Γεωργανά για την ακρόαση, ήταν ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά. Μου είπαν ότι δεν τους νοιάζει, απλώς έψαχναν κάποιον που να μοιάζει με τον Λάτση. Πήρα τον ρόλο γιατί θεώρησαν ότι μοιάζω στον Λάτση”.