Ashton Kutcher: Μίλησε για την εξωσωματική και την αποβολή της πρώην του, Demi Moore - «Πραγματικά επώδυνο»

02.02.2023
Ashton Kutcher: Μίλησε για την εξωσωματική και την αποβολή της πρώην του, Demi Moore - «Πραγματικά επώδυνο»
Ο ηθοποιός μίλησε για τον πόνο που βίωσε από την αποβολή της Demi Moore κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, καθώς και τον χρόνο που πέρασαν για να συλλάβουν, σε πρόσφατη συνέντευξη του

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Ashton Kutcher μίλησε ανοιχτά για μια δύσκολη στιγμή στη ζωή του και την προηγούμενη σχέση του με την Demi Moore, κατά την οποία η ηθοποιός είχε μια αποβολή. Όταν ρω΄τηθηκε εάν σκέφτεται την κατάσταση διαφορετικά τώρα από ό,τι όταν ήταν στη μέση της σχέσης, ο ηθοποιός σχολίασε: "Το να χάνεις ένα παιδί που νομίζεις ότι θα αποκτήσεις και να βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να σκέφτεσαι ότι θα το αποκτήσεις είναι πραγματικά πολύ επώδυνο. Ο καθένας το αντιμετωπίζει αυτό με διαφορετικούς τρόπους".

Ashton Kutcher: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στη σύζυγο του, Mila Kunis, για την υποστήριξη στο σοβαρό θέμα υγείας του

Το ζευγάρι αντιμετώπισε μια σειρά από προκλήσεις στη συνέχεια, από τις μάχες της Moore με τη νηφαλιότητα μέχρι την επιδίωξή του να μεγαλώσει την οικογένειά του μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης. "Λατρεύω τα παιδιά", συνέχισε ο Kutcher. "Δεν θα παντρευόμουν μια γυναίκα που είχε τρία παιδιά αν δεν αγαπούσα τα παιδιά. Η ιδέα να κάνω ένα άλλο παιδί θα ήταν απίστευτη". Παρά τον πόνο και τη δυσκολία εκείνης της εποχής, ο Kutcher είπε ότι αποδέχτηκε το αποτέλεσμα, προσθέτοντας: "Για οποιονδήποτε λόγο, έπρεπε να έχω αυτή την εμπειρία". Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Kutcher μίλησε για το πώς ήταν όταν έγινε πατριός στις κόρες της Moore, Scout, Tallulah και Rumer, στα 26 του. "Ήμουν 26 ετών, με ευθύνη ενός 8χρονου, ενός 10χρονου και ενός 12χρονου. Έτσι πρέπει να βιώσουν ορισμένοι έφηβοι γονείς τα είκοσί τους".

Ο Ashton Kutcher κάνει την πρώτη συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του και μιλάει για μυστική του πάλη με την υγεία

Σήμερα, ο Kutcher έχει αποκ΄τησει τον γιο Dimitri, 6 ετών, και την κόρη Wyatt, 8, με τη σύζυγό του Mila Kunis.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 07:26