Ο Dwayne Johnson εξηγεί πώς η πατρότητα του άλλαξε τη ζωή

Ο Dwayne Johnson εξηγεί πώς η πατρότητα του άλλαξε τη ζωή
Ο Dwayne "The Rock" Johnson, που έκανε τεράστια επιτυχία με πολλές ταινίες και ανάμεσα τους το franchise Fast & Furious, είναι περήφανος πατέρας τριών κοριτσιών.

Η μεγαλύτερη κόρη του του ηθοποιού, Simone, είναι σήμερα 21 ετών και είναι το παιδί που απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο του με την πρώην σύζυγό του Dany Garcia. Έχει επίσης δύο μικρές κόρες, τη Jasmine που είναι 7 ετών και την Tiana που είναι 4 ετών, με τη σημερινή σύζυγό του Lauren Hashian. Ο ηθοποιός, με μια καρδιά γεμάτη αγάπη και περηφάνια, μοιράζεται συχνά αγαπημένες στιγμές με τις κόρες του στα social media, δείχνοντας τον βαθύ και άρρηκτο δεσμό που μοιράζονται.

{https://www.instagram.com/p/CmPDlfFu-Na/}

Ο "Rock" μοιράστηκε την εμπειρία του ως μπαμπάς κοριτσιών, σημειώνοντας ότι τον έκανε πιο συμπονετικό και ευγενικό. «Άλλοι πατεράδες μπορεί να είναι στην... πρίζα για να διορθώσουν τα πράγματα. Εγώ νιώθω ότι βελτιώθηκε η ικανότητά μου να ακούω και να είμαι πιο τρυφερός και ευγενικός, και έτσι λύνω πιο εύκολα όποιο πρόβλημα προκύψει», είπε.

Διάσημοι μπαμπάδες μοιράζονται φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Ο Johnson δημοσίευσε παραμονές Χριστουγέννων ένα κλιπ στο Instagram που δείχνει τις δύο μικρότερες κόρες του να του κάνουν μια πλήρη αλλαγή στην εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων του μακιγιάζ και της ξανθιάς περούκας του. «Το πρωί επέστρεψα στο σπίτι με τους σίφουνες μου και στις 8 το πρωί επέμειναν να κάνουν στον “Dwanta Claus” μια ανανέωση πριν τα Χριστούγεννα. Δεν έχω δει τον εαυτό μου ακόμα στον καθρέφτη, αλλά αν φαίνομαι τόσο cool όσο νιώθω αυτή τη στιγμή, τότε κερδίζω μωρό μου», έγραψε.

{https://www.instagram.com/reel/Cmho1jwvn6W/}

Η μεγάλη του κόρη ακολουθεί τα βήματά του

Η αγαπημένη πρωτότοκη του ηθοποιού, Simone, είχε εκπληρώσει το όνειρο ζωής της να υπογράψει με το WWE (World Wrestling Entertainment). Κάνοντας αυτό το βήμα, έγραψε ιστορία ως η πρώτη Superstar τέταρτης γενιάς στο WWE και επίσης η νεότερη με συμβόλαιο στην ιστορία της εταιρείας, απόδειξη του απίστευτου ταλέντου και της αφοσίωσής της.

{https://www.instagram.com/p/CU_cqwSFYsq/}

Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για τη Simone και ενθουσιασμένος που την έβλεπε να λάμπει στη μεγάλη σκηνή. «Υπέγραψε το συμβόλαιό της με το WWE και με εντυπωσίασε. Πρώτα απ 'όλα, για την τιμή που η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματά μου, αλλά το πιο σημαντικό, το να ακολουθήσει τα βήματά μου ακούγεται κλισέ, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να δημιουργήσει και να χαράξει το δικό της μονοπάτι, που είναι τόσο σημαντικό», είπε ο περήφανος μπαμπάς.

Δεν μπορείς να φανταστείς πώς ήταν ο Dwayne "The Rock" Johnson στα 15 του χρόνια

Πάντα βάζει την οικογένειά του πρώτα

Ο Johnson είναι γνωστός ως αφοσιωμένος οικογενειάρχης. Βάζει πάντα τα αγαπημένα του πρόσωπα πρώτα, εξισορροπώντας το πολυάσχολο πρόγραμμά του ως ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας, με ποιοτικό χρόνο με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

«Το να είμαι πατέρας για τα κοριτσάκια μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Να τα μεγαλώσω και να είμαι πάντα εκεί, αυτά τα κρίσιμα χρόνια της ζωής τους. Ξέρω πώς είναι να μη βρίσκεσαι συνέχεια εκεί ως πατέρας, λόγω ενός αδυσώπητου προγράμματος στη δουλειά. Δεν θα το αφήσω να συμβεί ξανά», είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 12:38