Διάσημοι μπαμπάδες μοιράζονται φωτογραφίες με τα παιδιά τους

13.02.2021
Διάσημοι μπαμπάδες μοιράζονται φωτογραφίες με τα παιδιά τους
Eίναι τα είδωλα εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά αλλά και τρομεροί μπαμπάδες. Είναι οι διάσημοι σταρ που έχουν βρει την τέλεια ισορροπία στην προσωπική τους ζωή τόσο εκτός όσο και εντός οθόνης. Παρά τα πολυάσχολα προγράμματά τους, αυτοί οι πατεράδες φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο με τα παιδιά τους και να τα γεμίζουν με αγάπη. Παρακάτω θα δεις μερικούς από τους πιο αγαπημένους διάσημους μπαμπάδες που φωτογραφίζονται μαζί με τα παιδιά τους.

Dwayne Johnson

Ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής και διάσημος πλέον ηθοποιός είναι o αγαπημένος των κορών του, Simone, Jasmine Lia και Tiana, και συχνά τον βλέπουμε μέσα από το Ιnstagram του να περνάει χρόνο μαζί τους. Η μεγαλύτερη κόρη του ακολούθησε τα βήματά του μπαίνοντας στον κόσμο της αμερικανικής εταιρείας ψυχαγωγίας WWE η οποία διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης και την υποστηρίζει πολύ.

Jason Momoa

Η καρδιoκατακτητής Aquaman είναι o μπαμπάς του Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, της Lola Iolani Momoa και πατριός της Zoë Kravitz. Παρά το γεγονός ότι είναι πολυάσχολος, ο Momoa λέει ότι προπονεί τα παιδιά του και τα παίρνει μαζί του να κάνουν σκέιτμπορντ, αναρρίχηση, και τοξοβολία. Ο διάσημος ηθοποιός (παραγωγός, μοντέλο, σεναριογράφος και σκηνοθέτης) κάνει συνεχώς προσπάθειες να γίνεται καλύτερος πατέρας.

John Legend

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και φιλάνθρωπος είναι μπαμπάς της Luna και του Μiles. Όχι μόνο μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες του από τα παιχνίδια με τα παιδιά του αλλά δεν τον πειράζει να τα πάρει μαζί του και στη δουλειά.

Ricky Martin

Ο Βασιλιάς της Latin pop, Ricky Martin, έχει 4 παιδιά: μια κόρη και 3 γιους με τον σύζυγό του, Jwan Yosef. O διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μια φορά, όταν ο γιος του τον ρώτησε αν προήλθε από την κοιλιά του, του απάντησε ότι ήταν μέσα στην καρδιά του και είναι ακόμα εκεί. Τα παιδιά του είναι οι αγαπημένοι του κριτές, και γι 'αυτόν, η πατρότητα έρχεται πριν από οτιδήποτε άλλο.

Will Smith

Ακολουθώντας το δρόμο του Smith, τα παιδιά του, Trey, Jaden και Willow έχουν ήδη κερδίσει αρκετούς θαυμαστές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κάποια ειδική μεταχείριση αλλά οφειλεται στις δικές τους προσπάθειες. Ο ηθοποιός πιστεύει ότι η απόκτηση των καλών κριτικών δεν είναι το παν και υποστηρίζει απόλυτα τις καριέρες των παιδιών του.