Demy: Η ψυχική νόσος από την οποία πάσχει και η δύσκολη περίοδος μετά την Eurovision

11.02.2021
Demy: Η ψυχική νόσος από την οποία πάσχει και η δύσκολη περίοδος μετά την Eurovision
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ η δημοφιλής τραγουδίστρια και μίλησε για πολύ προσωπικά της ζητήματα.

Μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, η Demy, εμφανίστηκε στην εκπομπή "The 2Night Show" και, μεταξύ άλλων, μίλησε πρώτη φορά για το πόσο της κόστισε η συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision το 2017 καθώς και για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD) η οποία την ταλαιπωρεί από μικρό παιδί.

Η Demy είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision πριν από 4 χρόνια και κατέκτησε την 19 θέση με 77 βαθμούς, στον μεγάλο τελικό. Ας θυμηθούμε αυτή τη συμμετοχή, με την ευκαιρία..

Η συμμετοχή αυτή, όμως, και ιδιαίτερα το αποτέλεσμα της άφησε πληγές και μιλά πρώτη φορά γι' αυτές:

"Ένιωθα δέος και συγκίνηση. Αλλά αγχώθηκα πολύ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ζορίστηκα πολύ. Πήγα στη Eurovision πολύ κουρασμένη. Το αποτέλεσμα μετράει όσο cool κι αν το παίζουμε. Είχα συνηθίσει πάντα να είμαι πρώτη. Οπότε αυτό στη Eurovision, ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Μετά τη Eurovision, ένιωθα σαν να μην ήθελα να τραγουδάω. Δεν αναγνώριζα τη φωνή μου και κουραζόμουν γρήγορα", είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά αναφέρθηκε στην αγχώδη διαταραχή που έχει από μικρή καθώς και στο πόσο τη στηρίζει σε αυτό ο συντροφός της.

"Έχω από παιδί μια ψυχική πάθηση που λέγεται OCD. Έχω εμμονή να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Ο σύντροφός μου το ξέρει για το OCD. Επειδή κοιμάται πρώτος, δε βλέπει κόλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι πράγματα που δεν έχουν λογική. Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Από παιδάκι είχα φοβίες και αγχωνόμουν"

Διάβασε και αυτό: 20 celebrities και οι άγνωστες ψυχικές ασθένειές τους [photos]

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορύσε να λείψει και το θέμα των ημερών με τις ολοένα και περισσότερες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος. Εκείνη έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο;

"Δεν μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά. Οι συνεργάτες μου έμπαιναν μπροστά. Δεν μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά. Ζούμε σε μια σεξιστική κοινωνία. Και δεν μου κάνει εντύπωση που αυτές οι γυναίκες φοβόντουσαν να μιλήσουν τόσο καιρό", απάντησε σχετικά.