Ashton Kutcher: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στη σύζυγο του, Mila Kunis, για την υποστήριξη στο σοβαρό θέμα υγείας του

22.12.2022
Ashton Kutcher: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στη σύζυγο του, Mila Kunis, για την υποστήριξη στο σοβαρό θέμα υγείας του
Όταν βλέπουμε celebrities στην τηλεόραση, συχνά παρατηρούμε μόνο τη χλιδάτη εικόνα της ζωής τους, αλλά στην πραγματικότητα, είναι άνθρωποι, όπως και εμείς. Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες. Ο Ashton Kutcher είναι ένας διάσημος ηθοποιός, για τον οποίο πολλοί δεν γνωρίζουν ότι είχε διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή αγγειίτιδας. Kάποια στιγμή μάλιστα, μίλησε δημόσια για αυτό το κεφάλαιο της ζωής του.

«Ξύπνησα μια μέρα και είχα προβλήματα όρασης, δεν μπορούσα να δω. Έκλεισε η ακοή μου, αποσυντονίζοντας την ισορροπία μου και δεν μπορούσα να περπατήσω. Είχα αγγειίτιδα», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Η άγρια μάχη ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και η σύζυγός του Mila Kunis ήταν συνέχεια δίπλα του.

Ο Ashton Kutcher κάνει την πρώτη συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του και μιλάει για μυστική του πάλη με την υγεία

Η Kunis μοιράστηκε αργότερα: «Δεν νομίζω ότι έχεις χρόνο να καθίσεις να μιλήσεις. Aποδέχεσαι όποιο θέμα υγείας σου έρθει, αλλά έχεις παιδιά, έχεις ακόμα οικογένεια, πρέπει να ζήσεις τη ζωή. Και νομίζω ότι είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλον, αλλά όσο καθόμαστε εκεί και συζητάμε ασταμάτητα για πράγματα, όχι, πρέπει να το αντιμετωπίσεις».

Ο Κutcher μίλησε για το γεγονός ότι είχε τεράστια σωματικά προβλήματα που έκαναν τη ζωή του αφόρητη αλλά πάντα είχε μέσα του την ελπίδα: «Δεν μπορούσα να περπατήσω και έλεγα: “Περιμένετε για ένα δευτερόλεπτο, αν μπορέσω από την ανικανότητα να περπατήσω, να φτάσω σε τρία χρόνια να τρέξω σε έναν μαραθώνιο, τότε μπορώ να το αφήσω να είναι μέρος του παρελθόντος και να πω “γύρισα. Είμαι καλά”».

Ταυτόχρονα, συνειδητοποίησε ότι του ήταν απαραίτητο το να τον στηρίζει η οικογένεια του κατά τη διάρκεια του δύσκολου αυτού ταξιδιού. Η χαρά του να περνά χρόνο με τα παιδιά του έγινε η ύψιστη προτεραιότητά του.

Η Mila Kunis εξηγεί γιατί αυτή και ο Ashton Kutcher δεν κλείνουν ποτέ τις πόρτες του μπάνιου τους

Σήμερα, ο γιατρός του Kutcher αποκάλυψε ότι η όραση και η ακοή του είναι πλέον «πολύ κοντά στο φυσιολογικό» και μάλιστα σχολίασε ότι η σύζυγός του είναι «καταπληκτική» επειδή ήταν γενναία και δυνατή παρά τα σοβαρά αυτά προβλήματα.

«Η γυναίκα μου είναι η καλύτερη», επιβεβαίωσε ο ηθοποιός.

Πάντως, είναι πολύ συγκινητικό να ακούς από τον Ashton Kutcher να μιλάει τόσο γλυκά για τη γυναίκα του.

Νικολέτα Μακρή