Επιστρέφουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές - Τα teasers και οι αποκαλύψεις για Φαίη Σκορδά και Ελένη Τσολάκη

29.08.2023
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά φέτος σε μια νέα εκπομπή που θα ξεκινά στις 12 το μεσημέρι με τον τίτλο Fay' s Time
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά φέτος σε μια νέα εκπομπή που θα ξεκινά στις 12 το μεσημέρι με τον τίτλο Fay' s Time
Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και για τις ψυχαγωγικές εκπομπές που σιγά σιγά ανοίγουν τα χαρτιά τους.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα, δεν χτυπά το κουδούνι μόνο για τα σχολεία (ναι, τότε ξεκινά και η φετινή σχολική χρονιά) α΄λλα και για τις πρωινές (και όχι μόνο) ψυχαγωγικές εκπομπές των καναλιών.

Ο κόσμος μαζεύτηκε (στο σύνολό του) και είχαμε τις πρώτες αναρτήσεις ως πρώτη γεύση.

Ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε μια χιουμοριστική στιγμή από την πρώτη σύσκεψη με την ομάδα του που μάλλον έχει το μυαλό ακόμη στο καλοκαίρι. Με την Ελένη Βουλγαράκη και τον Βαγγέλη Περρή να εντάσονται αργότερα στο «καστ» του Πρωινού του ΑΝΤ1, ιδού το χαριτωμένο βιντεάκι.

{https://www.instagram.com/p/CwhzaTVqCGB/}

Αφού γέμισε το timeline της με Κυκλάδες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στην Αθήνα και μοιράστηκε ένα βιντεάκι από την πρώτη σύσκεψη της ομα΄δας που παραμένει η ίδια και έρχεται επίσης στις 11/9 το πρωί.

{https://www.instagram.com/p/Cwe0Jpfs7ez/}

Στη συνέχεια, όμως, έκανε μία ακόμη ανάρτηση, ατομική αυτή τη φορά, μέσα από την οποία μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα για την πορεία της στο πρωινό του Alpha.

«Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που κάνω μία δουλειά που αγαπώ. Ακόμα πιο τυχερή που αν και το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.. ήρθε για να μείνει. Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργατες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης και σεβασμού και τους αντιλαμβάνομαι ως μία δεύτερη οικογένεια. Ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω… Φίλοι μου ανυπομονώ για το πρωινό μας καφεδάκι, την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει, τις συζητήσεις που κάνουμε και ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, τις εξομολογήσεις που παρουσιάζουμε δείχνοντας ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες κυρίως όμως ανυπομονώ για τη θετική διάθεση με την οποία θέλουμε να προσεγγίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Σε μία ομολογουμένως μαύρη καθημερινότητα εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας φτιάχνουμε την ημέρα και να φέρνουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτό είναι το happy day και η ωραία παρέα των τελευταίων 10 ετών που επιστρέφει στο καθημερινό της ραντεβου στις 11 Σεπτεμβρίου»

{https://www.instagram.com/p/CwhZvMAMHTq/}

Πρεμιέρα την ίδια μέρα κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέλεξε να κα΄νει μια μάλλον, τυπική ανάρτηση, με μία εικόνα από την επίσημη φωτογράφηση της σεζόν και στο κείμενο, το Δελτίου Τύπου με κάτι δικό της μόνο στην αρχή και το τέλος.

«Μου …λείψατε …😉❤️
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 10:00

Επιστρέφουμε για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την καλύτερη παρέα…

Μαζι με @g.goudaras ❤️✌🏻🙏🏻

η Χρίσλα Γεωργακοπούλου @hrislageo , ο Γιάννης Πουλόπουλος @poulopoulaki και ο Χάρης Λεμπιδάκης @harislebi αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος @andreasmikroutsikos με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Project manager: Θέμης Μάλλης
Αρχισυνταξία: Γιώργος Μιχαηλίδης, Ευφημία Δήμου.
Αρχισυντάκτης οπτικοποίησης Μίνα Τζανετάτου.
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματοπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Τετα Τσαβδαρίδου
Παραγωγή: @barkingwell_media

Ανυπομονώ …😎
Σας στέλνω την αγάπη μου ❤️»

{https://www.instagram.com/p/CwfpYAioOfj/}

Και η Φαίη Σκορδά επιστρέφει με πολλές αλλαγές! Αρχικά το όνομα και η ώρα. Τέλος για το Πρωινό μας. Έρχεται το Fay's Time και πάει το μεσημέρι, στις 12! Από την περσινή παρέα μένει μόνο ο Άγγελος Βουράκης και προστίθενται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Βουράκη, ενώ την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά, Αγγελική Γιαννακοπούλου.

Την πρώτη εικόνα της νέας ομάδας δημοσίευσε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης ενώ και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε τη δική του, πιο προσωπική ανάρτηση.

{https://www.instagram.com/p/CwhuPmgIbKU/}

Μια φωτογραφία με τη Φαίη στο πλευρό του μοιράστηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και στη λεζάντα διαβάζουμε: «Άντε πάμε! Αγαπώ τις αλλαγές, αγαπώ και την @fayskorda και όλο αυτό που φτιάχνεται με την υπερομάδα! Κάθε μεσημέρι στις 12:00!»

{https://www.instagram.com/p/CwhuL3DM-St/}

Και στο Open έχουμε αλλαγές με την Ελένη Τσολάκη να περνά στο καθημερινό πρόγραμμα (μετά την αποχώρηση της Μπέτυς Μαγγίρα) έχοντας στο πλευρό της, όπως είδαμε σε πρόσφατο ποστ τους Νίκο Γεωργιάδη, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Δημήτρη Μηλόγλου και Δημήτρη Σαράντο. Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων...

{https://www.instagram.com/p/Cwfp8vCo7oU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2023 - 17:10