Kim Cattrall: Οι 5 πιο ενδιαφέρουσες συμβουλές της για το σεξ μέσα από τα επεισόδια του Sex and The City 

Kim Cattrall: Οι 5 πιο ενδιαφέρουσες συμβουλές της για το σεξ μέσα από τα επεισόδια του Sex and The City 
Αν και πολλές από τις ατάκες της Samantha Jones δεν μπορούν να ειπωθούν εύκολα στην πραγματική ζωή, υπάρχουν μερικές συμβουλές γύρω από το σεξ που έχουν το ενδιαφέον τους.

H Kim Cattrall είναι αναμφίβολα μια εμβληματική τηλεοπτική προσωπικότητα. Κατά τη διάρκεια των έξι σεζόν του Sex and The City, οι στιλάτες εμφανίσεις και οι ατάκες της Samantha Jones έκαναν την σειρά πιο διασκεδαστική και πιο «πιπεράτη». Οπότε υπάρχει λόγος που οι φαν πανηγύρισαν όταν η Kim Cattrall επιβεβαίωσε ότι η Samantha θα εμφανιζόταν στη δεύτερη σεζόν του And Just Like That. Γιατί όλες θυμόμαστε ότι η Samantha δεν ήταν μόνο ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του Sex and The City αλλά και ο χαρακτήρας με τα καλύτερα sex quotes.

Εντάξει, μπορεί η Samantha να μην έχει πάντα τον πιο ώριμο τρόπο να χειρίζεται τα πράγματα — αλλά σίγουρα κάνει οποιαδήποτε κατάσταση αξέχαστη. Έτσι, αν χρειάζεσαι κάποιες συμβουλές για το σεξ που έχουν εγκριθεί από τη Samantha, διάβασε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα sex quotes της.

Kim Cattrall: Αποκάλυψε ότι ένοιωθε απροστάτευτη όταν γύριζε τις σκηνές σεξ στο «Sex and the city»

«Ένας άντρας μπορεί να σε απορρίψει το ίδιο εύκολα είτε πας μαζί του στο πρώτο ραντεβού είτε αν περιμένεις να πας μαζί του στο δέκατο».
(Σεζόν 1, Επεισόδιο 6)

«Πες σε έναν άντρα “σε μισώ”, και θα έχεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Πες του “σ’ αγαπώ” και μάλλον δεν θα τον ξαναδείς».
(Σεζόν 2, Επεισόδιο 10)

«Αυτό που είμαστε στο κρεβάτι είναι αυτό που είμαστε στη ζωή. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άντρα που να ήταν κακός στο κρεβάτι και να ήταν καλός στη ζωή».
(Σεζόν 2, Επεισόδιο 16)

«Το σεξ με έναν πρώην μπορεί να είναι καταθλιπτικό. Αν είναι καλό, δεν το έχεις πια. Αν είναι κακό, απλά έκανες σεξ με έναν πρώην».
(Σεζόν 4, Επεισόδιο 18)

«Αν μου κάνεις σεξ άσχημα μια φορά, ντροπή σου. Αν μου κάνεις σεξ άσχημα δύο φορές, ντροπή μου».
(Σεζόν 6, Επεισόδιο 2)

Μετά από μήνες προσμονής, η Kim Cattrall επέστρεψε τελικά στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του And Just Like That. Δεδομένου ότι η Samantha είναι γνωστή για την τολμηρή αίσθηση του στυλ της, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ντύσιμό της, κάτι που αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να είναι το πιο εντυπωσιακό άτομο στο σύμπαν του Sex and the City.

samantha-jones.jpg

Στη σύντομη εμφάνιση των 90 δευτερολέπτων, η Samantha κάθεται στο πίσω μέρος ενός ταξί του Λονδίνου, φορώντας ένα μεταλλικό ασημί παλτό πάνω από ένα έντονο κόκκινο φόρεμα ενώ η εμφάνιση ολοκληρώνεται με ογκώδη βραχιόλια και μια πράσινη τσάντα Fendi First από τη συλλογή του πολυτελούς οίκου για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ ήταν αντίγραφο της bootleg τσάντας Fendi Baguette, την οποία αγόρασε η Samantha (και αργότερα έχασε) στην 3η σεζόν του Sex and the City.

Tην εμφάνισή της επιμελήθηκε η πρώην στυλίστρια του Sex and the City, Pat Field, η οποία έντυσε το καστ σε όλη την σειρά και τις δύο επόμενες ταινίες, αλλά δεν επέστρεψε για το And Just Like That λόγω κάποιων δυσκολιών με το πρόγραμμά της.

Εμφανιζόμενη στην αμερικάνικη εκπομπή View του ΑΒC τον Ιούνιο, η Cattrall αποκάλυψε ότι θα δεχόταν να πρωταγωνιστήσει στο spin-off του SATC μόνο αν μπορούσαν να «πάρουν πίσω την Pat Field» για να επιμεληθεί το ντύσιμό της. Είπαμε: ή έισαι icon ή δεν είσαι!

{https://www.youtube.com/watch?v=5Q9Kwse0k3Q&ab_channel=TVLine}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2023 - 13:31