And Just Like That: Η Sarah Jessica Parker μιλάει ελληνικά και η Kim Cattrall επέστρεψε αλλά...

25.08.2023
And Just Like That: Η Sarah Jessica Parker μιλάει ελληνικά και η Kim Cattrall επέστρεψε αλλά...
Το τέλος της δεύτερης σεζόν της σειράς And Just Like That προβλήθηκε και είχε εκπλήξεις, ενθουσιασμό αλλά και απογοητεύσεις.

Οι φανς της σειράς που ήρθε ως συνέχεια του θρυλικού Sex And The City παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου ενώ μόλις είχαν ενημερωθεί ότι θα υπάρξει και τρίτος, οπότε η λύπη για το «αντίο» ήταν μικρή καθώς, στην ουσία επρόκειτο για «εις το επανιδείν»!

{https://www.instagram.com/p/CwQYouuuEHl/}

Ο κύκλος έκλεισε λοιπόν και εκτός από τον έρωτα της Carrie με τον Aidan [φωτό κάτω] που γέμισε χαρά τους απανταχού φανς, είχαμε ακόμη δύο σημεία που τους αναστάτωσαν. Το ένα αφορά το σύνολό τους, το δεύτερο μόνο τους Έλληνες.

{https://www.instagram.com/p/CwRGJX6uP_Y/}

Και θα ξεκινήσουμε από το δεύτερο καθώς στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου είδαμε τη Sarah Jessica Parker μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της, Sarita Choudhury σε μια παραλία και την Carrie Bradsaw να ομιλεί την ελληνική για να παραγγείλει στον σερβιτόρο δύο ακόμη Cosmopolitan. Η προφορά μας θύμισε Καλομοίρα του Fame Story και χαμογελάσαμε αμυδρώς, η σκηνή δεν γυρίστηκε στην Ελλάδα, όμως με αυτό τον τρόπο η διάσημη ηθοποιός και παραγωγός τιμά τη χώρα μας την οποία λατρεύει και έχει επισκεφτεί πολλές φορές και εμείς αυτό κρατάμε φυσικά!

«Ποια είναι η αγαπημένη σου χώρα για να επισκεφτείς;», είχε ρωτήσει δημοσιογράφος της Vogue την Parker όταν εκείνη τον είχε υποδεχτεί στο σπίτι της το 2014. ο«Η Ελλάδα», είχε απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη εκείνη. «Ποια είναι η χώρα που επισκέφτηκες πιο πρόσφατα;», συνέχισε εκείνος. «Η Ελλάδα», ήταν και πάλι η απάντηση, και ιδού η σκηνή του φινάλε!

{https://www.instagram.com/p/CwV7MGshGiq/}

Και πάμε για την άλλη πολυαναμενόμενη σκηνή, αυτή που περιμέναμε για την επιστροφή της θρυλικής Samatha Jones στον... τόπο του εγκλήματος. Όπως είχε διαρρρεύσει, λοιπόν, η Kim Cattrall είπε, τελικά το «Ναι» και έκανε ένα cameo στη σειρά και το έκανε με τους δικούς της όρους, φυσικά.

Η ηθοποιός που έχει ταυτιστεί άρρηκτα με το Sex And The City και την επιτυχία του όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να μην έχει (και να μη θέλει να έχει) ουδεμία σχέση πια με τη Sarah Jessica Parker (ειδικότερα) και την παρέα τη (γενικότερα) όμως, προφανώς, θέλησε να τιμήσει τους θαυμαστές που της δείχνουν την αγάπη τους τόσα χρόνια, αλλά και τον ρόλο που της χάρισε τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και αν εκ των υστέρων έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της!

Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για την επιστροφή της Kim Cattrall στο And Just Like That

Από μακριά κι αγαπημένοι λοιπόν. Η Samantha επρόκειτο να βρεθεί στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που έδινε η Carrie στο διαμέρισμά της πριν το αποχωριστεί για πάντα θέλοντας να της κάνει έκπληξη! Παράξενο, βέβαια, καθώς ούτε οι ρόλοι τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις και μιλούσαν μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων (και αν). Έστω!

Η Samantha εμφανίστηκε, όπως εμφανίστηκε και ίσως δίνοντας έστω και έτσι το «παρών» είπε το δικό της «αντίο». Σε όλους! Ιδού το απόσπασμα!

{https://www.instagram.com/p/CwV1qJQMuPp/}

Kim Cattrall: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο And Just Like That...

Τελευταία τροποποίηση στις 25.08.2023 - 13:15