Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Αστέρη με την Αργυρώ από τον τρίτο κύκλο μας θύμισε το Μαύρο Ρόδο

25.08.2023
Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Αστέρη με την Αργυρώ από τον τρίτο κύκλο μας θύμισε το Μαύρο Ρόδο
Τελειώνει ο Αύγουστος και η νέα σεζόν έρχεται με πολλές νέες αλλά και παλιές αγαπημε΄νες σειρές.

Τα γυρίσματα του Σασμού έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες. Ο Βασίλης Μπισμπίκης εντάχθηκε στο καστ και αναμένεται να τους ταράξει όλους ως Ανδρέας Βρουλάκης ενώ τη θέση του πίσω από τις κάμερες έχει ήδη πιάσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα είναι ένας από τους σκηνοθέτες του τρίτου κύκλου της σειράς που φέρει τον γενικό τίτλο «Επίλογος

Έχουμε δει το όνομά του στις σκηνοθετικές ομάδες πολλών επιτυχημένων σειρών, όπως: Τατουάζ, Δίδυμα Φεγγάρια, Ρουά Ματ, 8 λέξεις και Άγριες Μέλισσες. Η πιο πρόσφατη δουλειά του, όμως, ήταν το Μαύρο Ρόδο και εκεί, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε εκπαιδεύσει του φανς και κάθε Παρασκευή τους έδινε ένα «τυράκι», ένα preview από το αγαπημένο τους ζευγάρι (κυρίως, αλλά όχι πάντα).

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο σκηνοθέτης άλλαξε λημέρια, όμως όχι συνήθειες καθώς σήμερα, πρώτη Παρασκευή των γυρισμάτων και είδαμε την πρώτη εικόνα των ΑΑ, όπως ονομάζουν τον Αστέρη και την Αργυρώ στο Twitter οι φανς τους.

Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη λοιπόν σε μια πολύ τρυφερή στιγμή και... Καλή Αρχή!

σασμος.png

Όσο για το πότε περιμένουμε την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου; Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής αυτή αναμένεται στις 25 Σεπτεμβρίου. Εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, φυσικά. Μέχρι τότε, ιδού μια ακόμη γεύση από το συγκλονιστικό τρέιλερ που έχει δοθεί στη δημοσιότητα και έχει βάλει σε σκέψεις τους φανς λόγω της απουσίας του Αστέρη!

{https://www.youtube.com/watch?v=kB1UTKhJa0o&t=2s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.08.2023 - 15:18