Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ευγενία Σαμαρά και Ορφέας Αυγουστίδης: Ιδού τι κάνουν στα διαλείμματα των γυρισμάτων στον Σασμό

24.08.2023
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ευγενία Σαμαρά και Ορφέας Αυγουστίδης: Ιδού τι κάνουν στα διαλείμματα των γυρισμάτων στον Σασμό
Ο χρόνος για την πρεμιέρα του τρίτου (και τελευταίου) κύκλου της δημοφιλούς σειράς του Alpha, Σασμός, μετρά ήδη αντίστροφα και οι πρωταγωνιστές μαζεύονται σιγά σιγά στα γνωστά τους λημέρια.

Τα γυρίσματα για τον Σασμό έχουν ήδη ξεκινήσει. Έχουμε μάθει για τα νέα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες (βλ. Βασίλης Μπισμπίκης), αλλά και πίσω από αυτές (βλ. Κώστας Αναγνωστόπουλος) και περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου που θα έχει τον γενικό τίτλο «Επίλογος».

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που περιμένουν εξέλιξη στον επόμενο κύκλο του Σασμού είναι ο έρωτας του Αστέρη με την Αργυρώ, οι οποίοι στο τέλος του προηγούμενου παντρεύτηκαν μυστικά την ώρα που (μεταξύ άλλων) ο Νικηφόρος κυνηγούσε να σκοτώσει τον Μαθιό έχοντας μάθει πως εκείνος είχε σκοτώσει τον πατέρα του και η Βασιλική είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα την ώρα που προσπαθούσε να προλάβει το κακό ανάμεσα στους άντρες της ζωής της.

Το τρέιλερ για τον επίλογο έχει ήδη κυκλοφορήσει και η απουσία του Αστέρη έχει ήδη συζητηθεί, όμως ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και με το γνωστό του χιούμορ μοιράζεται μια όμορφη στιγμή με τις δύο συμπρωταγωνίστριές του που ερμηνεύουν την πρώην και τη νυν (και αεί!) αγάπες της ζωής του.

Ιδού, λοιπόν τι κάνουν όταν δεν γράφουν οι κάμερες οι τρεις συνεργάτες/φίλοι:

Τελευταία τροποποίηση στις 24.08.2023 - 14:06