Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκίνησε τα γυρίσματα - Η πρώτη φωτογραφία

22.08.2023
Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκίνησε τα γυρίσματα - Η πρώτη φωτογραφία
Ο Ανδρέας Βρουλάκης έρχεται να βάλει κι άλλα εμπόδια στον Σασμό που ονειρεύονται ο Αστέρης και η Αργυρώ.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του Σασμού ξεκίνησαν και το έχουμε μάθει τόσο από τη Μαρία Τζομπανα΄κη, όσο και από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον σκηνοθέτη που υπέγραψε το Μαύρο Ρόδο πε΄ρσι και φέτος εντάσσεται στο καστ του Σασμού.

Πρόσφατα είχαμε ακόμη ένα ντοκουμέντο από την πλευρά των Βρουλάκηδων και συγκεκριμένα από τον Νίκο Τσολερίδη, ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη νέα άφιξη στην Άνω Ποριά (και τη συγκεκριμένη οικογένεια) που, όμως, δεν είναι για καλό!

«Αδέρφια από άλλη μητέρα», γράφει ο ηθοποιός στη λεζάντα και συνεχίζει «Βασίλης Μπισμπίκης, γνωστός και ως Αντρέας Βρουλάκης. Σασμός, σεζόν 3η, πρώτη μέρα γυρισμάτων».

{https://www.instagram.com/p/CwNqA9_o-f7/}

Ποιος είναι ο Αντρέας Βρουλάκης όμως;

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες.

Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Σαν καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες.

Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή, για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μία μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο. Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καυγά με έναν συγκρατούμενό του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο πολύ, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης.

Άρτι αποφυλακισθείς, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Κάνει έκπληξη στον αδερφό του, αλλά και στον Παύλο, με τον οποίο τους συνδέει αγάπη και φιλία χρόνων. Πόσο η παρουσία του θα επηρεάσει τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2023 - 12:55