Σασμός: Ο τρίτος κύκλος έρχεται με άρωμα από Μαύρο Ρόδο - Η ανάρτηση που φανέρωσε τη σχέση μεταξύ των δύο σειρών

21.08.2023
Σασμός: Ο τρίτος κύκλος έρχεται με άρωμα από Μαύρο Ρόδο - Η ανάρτηση που φανέρωσε τη σχέση μεταξύ των δύο σειρών
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο με τις εκπλήξεις να έρχονται και πίσω από τις κάμερες.

Διακοπές τέλος, σιγά σιγά, για τις τηλεοπτικές παραγωγές που μπαίνουν η μία μετά την άλλη στη διαδικασία των γυρισμάτων ώστε να είναι έτοιμα μια σειρά επεισοδίων για την αρχή της σεζόν.

Όσον αφορά στη δημοφιλή σειρά του Alpha, η Μαρία Τζομπανάκη έχει ήδη ενημερώσει πως η δουλίτσα ξεκίνησε. Ένας ένας οι ηθοποιοί της σειράς παίρνουν θέση ενώ μέσα από ένα story που είδαμε στο Instagram «σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες» πίσω από την κάμερα.

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο με τον οποίο την περσινή χρονιά οι φανς της σειρας Μαύρο Ρόδο είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση καθώς ως σκηνοθέτης της φρόντιζε κάθε Παρασκευή να τους δίνει ένα ωραιότερο preview από τα επόμενα επεισόδια.

Φέτος λοιπόν, και έχοντας στο βιογραφικό του κι άλλες σειρές, όπως τις Τατουάζ, Δίδυμα Φεγγάρια, Ρουά Ματ, 8 λέξεις και Άγριες Μέλισσες, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνει τον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός, ο οποίος έρχεται με τον γενικό τίτλο «Επίλογος».

{https://www.instagram.com/p/CNK5ha7HUX0/}

Τα πρώτα γυρίσματα που υπογράφει ο ίδιος ξεκίνησαν και ιδού οι αποδείξεις:

anagnosto.jpg

Ο τρίτος κύκλος όμως, που έχει ήδη έρθει με ένα πάρα πολύ δυνατό τρέιλερ φέρνει κι άλλες αλλαγές, που αφορούν στο σενάριο. Καθώς η ιστορία πια δεν περιλαμβάνεται στο ομότιλτο βιβλίο του Σπύρο Πετρουλα΄κη, όπως έγινε με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, ο συγγραφέας πρόκειται να εμπλακεί ενεργά στην εξέλιξη της συνέχειας που θα έχει πολλά πισωγυρίσματα στον χρόνο, ενώ ήδη έχουμε μάθει για την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά, στον ρόλο του Ανδρέα Βρουλάκη.

Όσο για τη φωτογραφία στην αρχή του θέματος; Πρόκειται για φωτομοντάζ κάποιου φαν των δύο σειρών - που μάλιστα είχε μπερδέψει όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη σε κάποια εξόρμησή τους (με τους συντρόφους τους ο καθένας, Θανάση Τότσικα και Σάντυ Χατζηιωάννου αντίστοιχα) και τα τηλεοπτικά τους ταίρια, προστέθηκαν εκ των υστέρων σε μια, ομολουμένως, εξαιρετική ηλεκτρονική επεξεργασία!

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 15:05