Το Μαύρο Ρόδο έχει επιτέλους Happy End - Η Ελισάβετ χωρίς το ράσο στην αγκαλιά του Πέτρου

16.06.2023
Το Μαύρο Ρόδο έχει επιτέλους Happy End - Η Ελισάβετ χωρίς το ράσο στην αγκαλιά του Πέτρου
Μπορεί στα επεισόδια που βλέπουμε οι δύο πρωταγωνιστές ακόμη να ταλαιπωρούνται, όμως στο τέλος η αγάπη τους θα νικήσει (αναρωτιόμαστε πώς, βέβαια) και θα τους δούμε ξανά μαζί!

Παρασκευή σήμερα και ο σκηνοθέτης της σειράς δεν "έψησε" τους φανς για το sneak preview που συνηθίζει, όπως έκανε την περασμένη εβδομάδα. Νωρίς σχετικά έδωσε το πρώτο (γιατί μπορεί να υπάρξει και δεύτερο) "τυράκι" και τους/μας γέμισε χαρά. Επιτέλους ένα χαμόγελο, βρε παιδί μου, φτάνει πια με τη μαυρίλα!

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε πριν από λίγο, λοιπόν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, βλέπουμε τον Πέτρο και την Ελισάβετ αγκαλιά, μπροστά στο σπίτι της Γερακιανής, κάτω από το παράθυρο όπου είδαν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά και δύο είναι τα πράγματα που κάνουν μεμιάς εντύπωση: πρώτον ότι η Ελισάβετ δεν φορά το ράσο και δεύτερον ότι δεν φαίνεται η κοιλίτσα της.

{https://twitter.com/Virna_Dragon/status/1669619833200328705}

{https://twitter.com/panagio31553833/status/1669627119083700225}

Το πρώτο είναι ξεκάθαρο, το δεύτερο δεν φαίνεται ξεκάθαρα, όμως έδωσε το έναυσμα στους φανς, που "παραλληρούν" αυτή την ώρα στο Twitter, να κάνουν σενάρια που στην πλειοψηφία τους τοποθετούν την εικόνα αυτή στο μέλλον, μετά τη γέννηση της κόρης τους, δηλαδή!

Τίποτα δεν αποκλείεται.

Καθώς όμως τα γυρίσματα φτάνουν στο τέλος τους, σίγουρα οι σκηνές που γυρίζονται είναι του φινάλε, το οποίο, όπως φαίνεται, θα είναι... ροζ!

Μέχρι να φτάσουμε εκεί, όμως, έχει δρόμο πολύ.

Ιδού μια γεύση του τι περιμένουμε σήμερα, όπου φαίνεται ότι θα δούμε τη σκηνή του υπέρηχου που είχε μοιραστεί πριν από μερικές εβδομάδες ο Αναγνωστόπουλος, όμως η φωτογραφία που είχε χαρίσει τότε ήταν κάπως... πειραγμένη γιατί, όπως φαίνεται, σε αυτό το ραντεβού η Ελισάβετ είναι μόνη και αντιμετωπίζει μετά τον Πέτρο στον οποίο ανακοινώνει ότι αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη το παιδί μακριά από τον δικό του κόσμο.

Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον πώς θα το "γυρίσουν" το κλίμα από εδώ που το έχουν φέρει μέχρι την αγκαλιά που βλέπουμε στη φωτογραφία. Εν αναμονή!

{https://www.youtube.com/watch?v=kahqMj0jl-M}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2023 - 11:48