Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ξανά στην αγκαλιά του Πέτρου και το "αντίο" της Πολυξένης και της Κασιανής

15.06.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ξανά στην αγκαλιά του Πέτρου και το "αντίο" της Πολυξένης και της Κασιανής
Αντίστροφα μετράνε οι μέρες για το φινάλε του Μαύρου Ρόδου και οι πρωταγωνιστές άρχισαν ήδη να αποχαιρετούν. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, όμως, ακόμη δεν έχει σμίξει!

Στα επεισόδια που βλέπουμε αυτές τις μέρες στο Μαύρο Ρόδο, ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ δεν έχει χάσει το μωρό αλλά θυμώνει με τον τρόπο με το οποίο αποφασίζει μόνη της για το παιδί τους (και τη ζωή τους) και αποφασίζει να διεκδικήσει τα δικαιώματά του μέσω δικηγόρου. Θα δούμε ότι η Ελισάβετ θα θυμώσει πολύ αλλά και εκείνος θα μετανιώσει και σιγά σιγά οι αντιστάσεις θα αρχίσουν να κάμπτονται και πάλι, μέχρι να καταλήξουν ξανά μαζί.

Ο σκηνοθέτης της σειράς μας έχει ήδη δώσει μερικά sneak previews από τις κοινές τους σκηνές (όπως για παράδειγμα και η φωτογραφία επάνω) και το κοινό ανυπομονεί.

Προς το παρόν, πάντως, τα γυρίσματα φτάνουν στο τέλος και δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί του καστ που ολοκληρώνουν τα δικά τους.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, για παράδειγμα, τελείωσε τα γυρίσματά της και αποχαιρέτησε την Πολυξένη, τους συνεργάτες και το κανάλι με ένα ποστ.

«Αποχαιρετώ σήμερα την αγαπημένη Πολυξένη και το "Μαύρο Ρόδο"! Ευχαριστώ όλους για την υπέροχη αυτή η συνεργασία, τους συναδέλφους ηθοποιούς, τους τεχνικούς και τους υπέροχους σκηνοθέτες μας!», έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

{https://www.instagram.com/p/CtepltoIxKI/}

Το ίδιο έκανε και η Μυρτώ Αλικάκη που αποχαιρέτησε την Κασιανή της με έναν συγκινητικό και χιουμοριστικό τρόπο.

«Σήμερα έκανα το τελευταίο μου γύρισμα για το Μαυρο Ρόδο! Πέρασα υπέροχα υποδυόμενη την σκοτεινή Κασσιανή, αν και προς το τέλος δυσκολευόμουν και εγώ να την καταλάβω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συναδέλφους, με προεξάρχουσες Τις αγαπημένες μου συν-καλόγριες: Κατερίνα, Σοφία, Φωτεινη ,Μαρία, Ήρα, Φανή. Επίσης στα φανταστικά παιδιά του συνεργείου. Τέλος στον ένα και μοναδικό τον πιο γλυκό, τον πιο αστείο, σκηνοθέτη του κόσμου, Κώστα Αναγνωστόπουλο που μετατρέπει το κάθε γύρισμα σε πηγή χαράς και στην παραγωγή μας ❤️❤️❤️ καλή αντάμωση εύχομαι»

{https://www.instagram.com/p/CtgdECwI6En/}

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα αποχαιρέτησε στον Μήτσο του και ο Ανδρέας Ζήκουλης, ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στις Άγριες Μέλισσες.

351470403_969328111045719_9071851767344584631_n1.jpg

Προς το παρόν, ιδού το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο για... προετοιμασία.

{https://www.youtube.com/watch?v=O--Q0nYf6TA}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.06.2023 - 20:34