Η Μάγισσα: Αγνώριστος ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης όταν έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες

27.01.2024
Η Μάγισσα: Αγνώριστος ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης όταν έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες
Στη Μάγισσα είναι ο Μάρκος Λάσκαρης. Στις Μέλισσες ήταν ο Αργύρης Βαρουξής. Τον θυμάσαι;

Πρόσωπο των ημερών ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, τουλάχιστον για όσους παρακολουθούν τη Μάγισσα του ΑΝΤ1, όπου πρωταγωνιστεί ως ο πρωτότοκος του ισχυρού Καπεταναίου, Μιχαήλ Λάσκαρη [Γιώργος Γάλλος] Μάρκος, ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι η σχέση του με τη Μάγισσα Θεοφανώ [Έλλη Τρίγγου].

Η Μάγισσα" - Spoiler: Ο Μάρκος αποκαλύπτει την αλήθεια...

Ο συμπαθής ηθοποιός δείχνει να έχει μπει ιδανικά στο πετσί του ρόλου που του έγραψαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ενώ η υποκριτική του δεινότητα αποθεώνεται με την κάθε ευκαιρία μεταξύ των φανς στο X/Twitter, όπως, για παράδειγμα στο πρόσφατο επεισόδιο το οποίο του ανήκει, δικαιωματικά.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης συνεργάζεται με το δίδυμο της επιτυχίας, ούτε όμως και με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο καθώς οι τέσσερίς τους είχαν βρεθεί βρεθεί ξανά επαγγελματικά στις Άγριες Μέλισσες, του ΑΝΤ1 και πάλι.

Στη σειρά εκείνη, που σύμφωνα με πολλούς άλλαξε την ιστόρια της ελληνικής μυθοπλασίας, ο Παπαδοκωνσταντάκης είχε αναλάβει τον ρόλο του αντιστασιακού Αργύρη Βαρουξή.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: «Ο Βαρουξής θυσιάζεται και πεθαίνει στην έκρηξη!»

Τσικνοπέμπτη στο σπίτι: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις - εκτός από το ψήσιμο

Ο ήρωάς του είχε γνωρίσει τον Λάμπρο Σεβαστό [Δημη΄τρης Γκοτσόπουλος] στην εξορία και στη συνέχεια ήταν εκείνος που, για όποιον θυμάται, έβαλε τη βόμβα στα γραφεία των Αβάντων, θυμάσαι;

Προς το παρόν, πάντως, ο Μάρκος αντιμετωπίζει δυσκολίες στον ρόλο του Λάσκαρη στη Μάνη, όπου αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.03.2024 - 23:12