Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ, η εγκυμοσύνη και μια συμφωνία από τις Άγριες Μέλισσες ίσως φέρει τη λύση

14.11.2023
Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ, η εγκυμοσύνη και μια συμφωνία από τις Άγριες Μέλισσες ίσως φέρει τη λύση
Η Θεοφανώ μαθαίνει και επίσημα ότι είναι έγκυος και συζητά με τον Φρίξο τις προοπτικές της που δεν είναι και πολύ φωτεινές. Ενώ τα spoilers, όμως, τη θέλουν να παντρεύεται τον φίλο της καθώς το να σταματήσει την εγκυμοσύνη δεν το σκέφτεται στο X (πρώην Twitter) έχουν βρει άλλη λύση - που έχει, πραγματικά, ενδιαφέρον!

Η Θεοφανώ είναι σε απόγνωση με την εγκυμοσύνης της και αμέσως μετά την επίσκεψη στη μαμή κουβεντιάζει με τον Φρίξο τα σχετικά. Εκεί, εκείνος έχει να της κάνει μια πρώτη (γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες) πρόταση που δεν θα της αρέσει καθώς θα έχει να κάνει με τρόπο για να... ξεφορτωθεί το παιδί!

{https://www.youtube.com/watch?v=KKzUHOdRNMA&t=2s&ab_channel=ANT1TV}

Στο μεταξύ, οι κατηγορίες της Ρηνιώς πως η Μεταξία ήθελε να δηλητηριάσει τη Θεοφανώ, προκαλούν καινούρια αναστάτωση, όμως η σύζυγος του Μάρκου τις αντικρούει με πάθος, ως γνήσια Γερακάρισσα. «Εμείς στη φαμίλια μας τους εχθρούς δεν τους πολεμάμε έτσι. Πρώτα θα ομολογούσε όλα της τα εγκλήματα και μετά εδώ μπροστά σας θα την ξεκοίλιαζα με τα ίδια μου τα χέρια. Όχι έτσι, ύπουλα... Αλλού να ψαχτείτε», είπε η Μεταξία και η Δαμιανή, σίγουρα... ξεροκατάπιε!

{https://www.youtube.com/watch?v=I5UsxKkC8-Y&ab_channel=ANT1TV}

Στον πύργο των Γερακάρηδων έχουν άλλα προβλήματα καθώς οι (πάλαι ποτέ) πειρατές αναγκάζονται να φύγουν από το σπίτι τους όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στη Μάνη γι’ αντίποινα.

1_102.png

Ο Αντρέι, από την άλλη, γίνεται έξαλλος με την απόφαση του Μιχαήλ να στείλει τον Μανόλη και τον ρασοφόρο στον πύργο ενός αιμοσταγή άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος και ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδερφό, την ώρα που ο θάνατος ξαναχτυπάει την πόρτα. Κρίμα, αλλά όπως φαίνεται, δεν θα προλάβει να αγκαλιάσει ξανά τον αγαπημένο του Τζανέτο - και είχαν φτάσει τόσο κοντά!

3_9.png

Και ενώ οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία, εμείς μεταφέρουμε σκέψη χρήστη του X που με έμπνευση από Άγριες Μέλισσες και την έντονη χημεία που υπάρχει μεταξύ Αναστάση Ροϊλού και Έλλης Τρίγγου έκανε μια πρόταση βασισμένη σε μια ανάλογη εμπειρία μεταξύ Νικηφόρου και Ασημίνας! Ιδού και τα σχόλια περιττεύουν. Ακούν οι σεναριογράφοι;

{https://twitter.com/mbb_fr_vr/status/1724171662680051793}

Στο ίδιο mood και ένα βίντεο με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα social media και έχει ενθουσιάσει τους φανς!

{https://twitter.com/MT57124938/status/1724331682222702717}

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι, το... «πετσόκομμα» και το vibe «Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια» με τη Θεοφανώ

Προς το παρόν, ιδού το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης:

{https://www.youtube.com/watch?v=0meyLbNg760&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 15:31