Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος παθαίνει ακόμη μία κρίση και η Στάσα παίρνει τ' όπλο της

14.11.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος παθαίνει ακόμη μία κρίση και η Στάσα παίρνει τ' όπλο της
Η ταραχή του Χρήστου όταν βλέπει την Ιουλία χωρίς να ξέρει ποια είναι και την μπερδεύει με τη μητέρα του δίνει ένα σοβαρό preview για το τι θα γίνει όταν εκείνη μπει στο σπίτι του ως νύφη... του πατέρα του!

Ο Γιωργίκης και ο Χρήστος πήγαν στο νεκροταφείο αλλά η επίσκεψη έληξε πολύ άσχημα όταν ο νεαρός πέρασε την Ιουλία, που ήταν επίσης εκεί στο μνήμα του πατέρα της, για την πεθαμένη μη΄τερα του (μοιάζουν κιόλας, η αλήθεια είναι... τίποτα δεν είναι τυχαίο).

Μετά την επιστροφή στο αρχοντικό ο Γιωργίκης διαπληκτίζεται με την Χάδω, η οποία συνεχίζει να του ασκεί κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα του Χρήστου. Η Στεφανία προσπαθεί να καθησυχάσει τον αναστατωμένο Χρήστο, προκαλώντας όμως το αντίθετο αποτέλεσμα. Η έντονη αντίδραση του, οδηγεί την Χάδω σε μια ακραία απόφαση, για την οποία ζητά την στήριξη του Στασινόπουλου. Όμως, η παρέμβασή της αυτή, οδηγεί τον Χρήστο σε ένα νέο βίαιο ξέσπασμα.

Στο μεταξύ η Στάσα ζητά από τον Στασινόπουλο να βρει την εξαφανισμένη Ιουλία. Εκείνος, βλέποντας το αδιέξοδο στην υπόθεση της δολοφονίας του Σκούταρη, την συμβουλεύει να αλλάξουν τακτική. Η Αλεξάνδρα αποχαιρετά τον Δημητρό για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα. Ο δικηγόρος κάτι έχει λησμονήσει να της πει για την προσωπική του ζωή και εκείνη θα το μάθει τυχαία από άλλη πηγή, αλλά δεν ήρθε ακόμη η ώρα.

Secret Song: Η Κατιάνα Μπαλανίκα συγκινήθηκε πολύ αλλά έκρυβε και μια δική της έκπληξη που «έλιωσε» τους πάντες

Την ίδια στιγμή, ο Στράτος πιεσμένος από παντού, το ρίχνει στο πιοτό, πράγμα που προκαλεί μεγάλη ανησυχία και στην Κυριακούλα.

αδάμ-μπουσδούκος-ηλίας-βαλάσης.jpg

Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τρολάρει την πιο τραγική στιγμή της σειράς

Κι ενώ η οικογένεια Σκούταρη επιστρέφει στον Τύρναβο για το μνημόσυνο του Νικόλα, η πίεση που ασκεί στην Στάσα ο Ρήγας, την οδηγεί να πάρει την κατάσταση (ή, μάλλον, την... καραμπίνα) στα χέρια της.

{https://www.youtube.com/watch?v=DUtmvYxJEJs&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 13:03