Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τρολάρει την πιο τραγική στιγμή της σειράς

10.11.2023
Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τρολάρει την πιο τραγική στιγμή της σειράς
Βαρύ το κλίμα στον Σασμό τις τελευταίες μέρες και φαίνεται ότι ακόμη και πρωταγωνιστές «παραμαύρισαν» και είπαν να αντιδράσουν.

Ο θάνατος του Νικηφόρου και η κηδεία του, που μονοπωλούν, όπως είναι φυσικό, τα τελευταία επεισόδια γεμίζοντας θλίψη και στεναχώρια τόσο το κοινό όσο και τους ηθοποιούς της σειράς που έχουν μαυροντυθεί ακόμη μία φορά.

{https://www.instagram.com/p/CzT51q0oYn4/?img_index=1}

Στον αντίποδα αυτού του διαρκούς πένθους έρχεται η τελευταία ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, η οποία τρόλαρε κάπως την κατάστασή τους στο σετ - αν όχι και την προσωπική της ζωή ως έναν βαθμό!

«Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται», γράφει στη λεζάντα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ιδού η ανάρτηση στην οποία από τους πρώτους που «αντέδρασαν» ήταν η συνάδελφος, καλή φίλη και επίσης single ύστερα από χρόνια σχέσης, Ευγενία Σαμαρά! Μαζί με την Αργυρώ ο Αστέρης της (Ορφέας Αυγουστίδης) και η Τζένη (Σάντυ Χατζηιωάννου).

{https://www.instagram.com/p/Czd0d6poxu8/}

1_100.png

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του Σασμού θα ολοκληρωθεί στο τέλος αυτής της σεζόν και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει για πάντα την Αργυρώ της, όμως, όπως έγινε γνωστό μόλις χθες, πρόσφατα έχει κλείσει και έναν κύκλο στην προσωπική της ζωή.

Φαίνεται πως ύστερα από περίπου τέσσερα χρόνια, η σχέση της ηθοποιού με τον Θανάση Τότσικα έφτασε στο τέλος της (και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό) με τους δυο τους, πάντως, να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

«Πάμε γι' άλλα» σε όλα τα επίπεδα, κατά κάποιον τρόπο, λοιπόν, για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 16:05