Φόνοι Στο Καμπαναριό: Με άρωμα «Σασμού» και «Παράδεισου Των Κυριών» το σημερινό επεισόδιο

10.11.2023
Φόνοι Στο Καμπαναριό: Με άρωμα «Σασμού» και «Παράδεισου Των Κυριών» το σημερινό επεισόδιο
Η επίλυση του μυστηρίου συνεχίζεται σήμερα στις 21:00 με το 4ο επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”.

Απόψε, οι συνεχόμενες απουσίες της Ηγουμένης (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) απ’ τη μονή βάζουν σε υποψίες την αδερφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου). Η Ηγουμένη αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μυστική της έρευνα και την παίρνει μαζί της στην επόμενη αποστολή.

Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) αξιοποιούν τα ευρήματα του ιατροδικαστικού πορίσματος και μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του Αγγέλου. Παράλληλα, ο Σταμάτης (Κώστας Μαγκλάρας) φοβάται ότι η αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη τους και πιέζει τον Καραΐσκο (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) να σταματήσουν να ασχολούνται με τον φόνο του Πέτρου. Λίγο αργότερα μία απ’ τις μοναχές δέχεται επίθεση εντός της μονής.

Το σημερινό επεισόδιο περιλαμβάνει απολαυστικές guest εμφανίσεις από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, στο ρόλο του ιδιοκτήτη ενός ινστιτούτου μεταμόσχευσης μαλλιών, από τον Μιχάλη Αεράκη στο ρόλο ενός γείτονα με πριόνι και από την Βάλια Παπακωνσταντίνου, τη σύζυγο του Γιωργή Τσουρή, η οποία θα υποδυθεί την πρώην γυναίκα του στη σειρά!

Το απόσπασμα από την επίσκεψη Σοφιανού και Τσακαλάκη στο ινστιτούτο μεταμόσχευσης μαλλιών είναι άκρως απολαυστικό και φανερώνει την πιο κωμική πλευρά του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

{https://www.youtube.com/watch?v=3eNXdaBcaO0&ab_channel=AlphaTVGreece}

Για μια πιο γενική εικόνα, ιδού και το trailer.

{https://www.youtube.com/watch?v=yreeKGqMl88&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 12:55