Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάτσης Τότσικας έχουν χωρίσει αλλά παραμένουν φίλοι

09.11.2023
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάτσης Τότσικας έχουν χωρίσει αλλά παραμένουν φίλοι
Photos: NDP Photo Agency
Μία πολύ διακριτική σχέση της ελληνικής σόουμπιζ τελείωσε εδώ και λίγο καιρό με τον πιο πολιτισμένο, όπως φαίνεται, τρόπο.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας υπήρξαν ζευγάρι για περισσότερο από τέσσερα χρόνια με τους δυο τους να κρατούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Η σχέση αυτή, όπως φαίνεται, έχει λείξει εδώ και λίγο καιρό όμως μόλις σήμερα έγινε γνωστή, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Την είδηση αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Πρίφτης, ο οποίος είπε πως παρόλο τον χωρισμό οι δυο πρώην σύντροφοι διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις και βρέθηκαν πρόσφατα μαζί στη θεατρική παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γριν» στην οποία πρωταγωνιστεί ο αδελφός του Θανάση, Αποστόλης Τότσικας.

'Υστερα από την αρχική τους διάθεση για «σιωπή», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας τα τελευταία χρόνια έκαναν αρκετές κοινές εμφανίσεις, μιλούσαν με τρυφερά (αν και πάντα διακριτικά) λόγια ο ένας για τον άλλο και πόζαραν μαζί μέχρι και σε οικογενειακές διακοπές, αφού περνούσαν καιρό στην Τήνο μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα και τη συ΄ζυγό του, Ρούλα Ρέβη, η οποία, μάλιστα αποκαλούσε δημόσια τη Χριστίνα, συννυφάδα!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.11.2023 - 11:30