Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο σύντροφός της, Θανάσης Τότσικας και το μυστικό που τους "δένει" πιο πολύ [video]

15.10.2020
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο σύντροφός της, Θανάσης Τότσικας και το μυστικό που τους "δένει" πιο πολύ [video]
Και ναι, για όσους αναρωτιούνται, πρόκειται για τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα. Και ναι, η ομορφιά είναι κληρονομική!

Γνωρίσαμε τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μέσα από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες". O ρόλος της Θεοδοσίας αγαπήθηκε όμως στην πορεία μισήθηκε πολύ για να αγαπηθεί ξανά στο τέλος με τον τραγικό θάνατό της.

Τώρα που ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Χριστίνας σε αυτή τη σειρά το ενδιαφέρον του κόσμου έχει στραφεί στην προσωπική της ζωή, την οποία, αξίζει να σημειώσουμε, κρατά σε πολύ χαμηλούς τόνους. Δεν μπόρεσε όμως να το κάνει για πολύ αφού ο σύντροφός της ανήκει σε "επώνυμη" οικογένεια του θεατρικού χώρου και ήταν ζήτημα χρόνου να γίνουν τα... φανερώματα.

Ο λόγος για τον Θανάση Τότσικα, λοιπόν, σκηνοθέτη στο επάγγελμα, ο οποίος είναι ο 2 χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο, μάλιστα μοιάζουν πάρα πολύ. Ιδού και μερικές αποδείξεις για του λόγου το αληθές. Μαζί με τα αγόρια ο πατέρας τους, Γιάννης Τότσικας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2018. Λαρισαίος στην καταγωγή ο Γιάννης Τότσικας υπήρξε ηθοποιός ο ίδιος και αποτέλεσε έμπνευση για τους γιους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως έχουν παραδεχτεί επανειλημμένα και οι δύο.

Επιστρέφοντας στον Θανάση και τη Χριστίνα λοιπόν, εστιάζουμε σε ένα μικρό "μυστικό" που τους "δένει" περισσότερο και δεν το γνωρίζουν πολλοί. Μία τρελή σύμπτωση!

Ο Θανάσης, λοιπόν, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του [στη φωτογραφία κάτω οι δυο τους] και μάντεψε ποιο είναι το όνομά της! Ε ναι. Καλά το κατάλαβες. Χριστίνα η μαμά, Χριστίνα και το... κορίτσι! Αν δεν είναι αυτό "δέσιμο" τι είναι;

Περιμένοντας μια κοινή φωτογραφία του ζεύγους στα social media -ξέρεις, αυτό το instagram official που λένε- ιδού το βίντεο με την πιο πρόσφατη "εξομολόγηση" της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στην εκομπή "Στη φωλιά των Κου Κου", όπου μίλησε και για τη Θεοδοσία και για το "θέμα" της με το γέλιο και για τον Θανάση!

Ζωή Κίττα