Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η απίθανη throwback φωτογραφία για τα γενέθλιά της και το πιο απίθανο σχόλιο της «...άδας» της, Ρούλας Ρέβη

26.12.2021
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η απίθανη throwback φωτογραφία για τα γενέθλιά της και το πιο απίθανο σχόλιο της «...άδας» της, Ρούλας Ρέβη
29 χρονών έγινε η δημοφιλής ηθοποιός και μοιράστηκε μια εικόνα από το χθες.

Με αφορμή τα γενέθλιά της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μοιράστημε μια παιδική της φωτογραφία την οποία έσπευσαν να σχολιάσουν φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές.

Σασμός - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το σίριαλ που έχει να κάνει με το δικό της παρελθόν [video]

«29 λοιπόν! Μπαίνουμε στα Άντα σιγά σιγά (είναι ένα πρώτο σοκ δεν μπορώ να πω 😂) .. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Καλά Χριστούγεννααααα 🍸🌲🌲🌲» και απο τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν ήταν η Ευγενία Σαμαρά με τη οποία φέτος στον «Σασμό» είναι τηλεοπτικές αντίζηλες και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με τον οποίο πέρσι ήταν παντρεμένοι στις «Άγριες Μέλισσες».

Ένα άλλο σχόλιο, όμως, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και το παραθέτουμε, αυτό της Ρούλας Ρέβη, η οποία είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα, με τον αδελφό του οποίου είναι ζευγάρι -στη ζωή, φυσικά- η ηθοποιός.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο σύντροφός της, Θανάσης Τότσικας και το μυστικό που τους "δένει" πιο πολύ

Η Χριστίνα και ο Θανάσης Τότσικας δεν κρύβουν πια τη σχέση τους και έχουν μάλιστα ποζάρει μαζί και με τη Ρέβη και τα ανίψια τους σε καλοκαιρινές διακοπές στην Τήνο.

«Χρόνια πολλά στην …..άδα μου❤️», γράφει η Ρούλα, «@roula.revi χαχχαχχαχαχαχαααχαχ ευχαριστώ ρε ..άδα 😂😂😍 αύριο 😘», απαντά η Χριστίνα και όπου «...άδα» βάλτε «συννυφάδα» και είστε «μέσα».

Ρούλα Ρέβη - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι δύο "συννυφάδες" σε business and pleasure φάση στην Τήνο